Ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης που βίαζε 13χρονη με τη βοήθεια της μάνας της

❱❱ Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 23χρονου παιδεραστή που συνελήφθη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης επειδή ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος ενός κοριτσιού κάτω των 13 ετών…… και μάλιστα με τη συναίνεση της μητέρας του, την οποία πλήρωνε, έδωσε στη δημοσιότητα η Ασφάλεια έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σαββουλίδη (φωτό) του Γρηγορίου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός συνελήφθη μαζί με τη μητέρα της ανήλικης, αλλά και τη δική του μητέρα και τον σύντροφό της, με τους οποίους έμενε στο ίδιο σπίτι στη Νεάπολη, καθώς γνώριζαν και αυτοί τη φρικτή δράση του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πήγαινε στο σπίτι της μικρής, έδινε τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει στη μητέρα της και την έπαιρνε ως λάφυρο για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορμές του. Μάλιστα, οδηγούσε στο σπίτι του το ανυπεράσπιστο κορίτσι εν γνώσει και των δικών του κηδεμόνων! Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον φερόμενο ως δράστη αλλά και τους υπολοίπους είναι η αποπλάνηση παιδιών, καθώς η παθούσα συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, ο βιασμός, η κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, η μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως η συγκεκριμένη ανήλικη να μην είναι το μοναδικό θύμα του 23χρονου και γι’ αυτό έδωσαν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια ως τις 10 Αυγούστου και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, όπως και στην εξιχνίαση της συνολικής δράσης του 23χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.