Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Καρβέλια ονειρεύονταν

❱❱ Δύο επιτήδειες εκβίαζαν φούρναρη από τη Θεσσαλονίκη! Ζητούσαν 15.000 €, λέγοντας ότι βρήκαν σπάγκο μέσα σε ψωμίΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένες δύο επιτήδειες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα εκβιάζοντας έναν αρτοποιό με ψεύτικη καταγγελία! Εμπνευστής της κομπίνας ήταν μία 35χρονη, η οποία ισχυρίστηκε ότι μέσα στο ψωμί που αγόρασε από φούρνο που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της πόλης βρήκε έναν σπάγκο! Ομως, αντί να το καταγγείλει στην Αστυνομία, άρχισε να εκβιάζει τον φούρναρη μαζί με μια φίλη της δικηγόρο, απαιτώντας 15.000 ευρώ.

Ο άμοιρος καταστηματάρχης νόμιζε ότι θα πλήρωνε το κορδόνι… χρυσό, αφού πίστεψε ότι πράγματι το ζύμωσε κατά λάθος σε ένα από τα καρβέλια του. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 35χρονη αγόρασε μισό κιλό ψωμί στις 22 Ιουνίου. Ομως, λίγες ώρες μετά επέστρεψε έξαλλη στο μαγαζί λέγοντας στον άναυδο φούρναρη ότι βρήκε μέσα στην ψίχα ένα κομμάτι σπάγκο και τον απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Στη συνέχεια ανέλαβε η 38χρονη δικηγόρος της, η οποία μετέφερε στον φούρναρη ότι η πελάτισσά του έπρεπε να αποζημιωθεί και ζήτησε 15.000 ευρώ. Ο καταστηματάρχης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και άρχισε τις διαπραγματεύσεις, για να καταλήξουν στο ποσό των 5.000 ευρώ ως αποζημίωση. Μάλιστα, συμφωνήθηκε να δοθεί το μισό ποσό ως προκαταβολή, ενώ οι γυναίκες έδωσαν στον φούρναρη να υπογράψει ένα έγγραφο με το οποίο θα αναγνώριζε πως το ποσό αποτελεί οφειλή του, χωρίς να διευκρινίζεται για ποιον λόγο. Ωστόσο, εκείνος δεν το υπέγραψε.

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού για την παράδοση των 2.500 ευρώ, που έγινε την Τρίτη, η 35χρονη και η 38χρονη δικηγόρος της συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στους οποίους ο ιδιοκτήτης του φούρνου κατήγγειλε όσα είχαν προηγηθεί και είχαν προσημειώσει τα χαρτονομίσματα. Οι δύο επιτήδειες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να εξεταστεί το επίμαχο ψωμί από τα εργαστήρια και διέταξε να αφεθούν ελεύθερες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...