Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Οργή και κατάρες!

❱❱ Κραυγές κατά του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στη δίκη που διεκόπηΜε κραυγές και κατάρες υποδέχτηκαν έξω από το δικαστήριο οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 33χρονης εφοριακού τον περασμένο Οκτώβριο στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. 

«Κάντε τον κομμάτια… Αλήτη!» φώναζε ο πατέρας, ο οποίος κινήθηκε εναντίον του 58χρονου Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη, που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Οι τόνοι δεν έπεσαν ούτε μετά τη διακοπή της δίκης για την ερχόμενη Τρίτη, καθώς ο οργισμένος πατέρας δήλωνε αποφασισμένος να σκοτώσει τον κατηγορούμενο.

«Εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι!» έλεγε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά και η μητέρα της άτυχης κοπέλας ξέσπασε όταν αντίκρισε τον κατηγορούμενο, ο οποίος οδηγήθηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο δίπλα στη δικαστική αίθουσα. Οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη απείλησαν για ακόμη μία φορά να λιντσάρουν τον 58χρονο, την ώρα που οι άνδρες της Αστυνομίας τον οδηγούσαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι αστυνομικοί έγιναν ασπίδα προστασίας για τον κατηγορούμενο προκάλεσε την οργή τους και έστρεψαν τα βέλη τους εναντίον τους, με ύβρεις και κατάρες. Λίγο αργότερα, όμως, η μητέρα της δολοφονημένης εφοριακού ζήτησε συγγνώμη, μέσω της συνηγόρου της.

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μια ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην οργή μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμία περίπτωση δεν τις εννοώ. Γι’ αυτό, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 58χρονος θα περάσει και πάλι το κατώφλι των δικαστηρίων στις 17 Ιουλίου, καθώς χθες η δίκη διεκόπη λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ, τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο…» είπε ο κατηγορούμενος, απευθυνόμενος στους δικαστές, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα πήραν στα χέρια τους τη βεβαίωση γιατρού σύμφωνα με την οποία ο συνήγορος δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...