Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Πρωταθλητής του τζούντο σε οργάνωση Γεωργιανών μαφιόζων!

❱❱ Σύλληψη ομογενούς παγκόσμιου πρωταθλητή, μέλους της γεωργιανής μαφίας Vor V Zakone που «έγδυνε» σπίτιαΑπό τα βάθρα των νικητών, τα χρυσά μετάλλια και τις διακρίσεις, βρέθηκε να είναι μέλος της διαβόητης γεωργιανής μαφίας Vor V Zakone με πλήθος διαρρήξεις και «μπούκες» σε σπίτια στη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα και την Αχαΐα ο 31χρονος ομογενής από τη Γεωργία Τ.Ζ., παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο με την Εθνική Ελλάδας!

Ο ομογενής πρωταθλητής, που συνέχιζε κανονικά τις προπονήσεις του στον Αγιο Κοσμά ανάμεσα στις διαρρήξεις, θεωρείται αρχηγικό μέλος της σπείρας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Λιβαδειάς!

Οι κακοποιοί «χτυπούσαν» τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2017, χρησιμοποιώντας δύο οχήματα που είχαν αγοράσει για να «ξεπλύνουν» τα παράνομα έσοδά τους. Για την ώρα έχουν καταγραφεί στο ενεργητικό τους 16 κλοπές και τρεις απόπειρες με λεία κοσμήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 95.000 ευρώ.

Το ξέπλυμα γινόταν με την αγορά οχημάτων μέσω πλαστών εγγράφων, τα οποία στη συνέχεια μεταβίβαζαν σε συγγενείς ή και κρατώντας τα στο όνομά τους. Για την επιχείρηση που στήθηκε για τη σύλληψη του πρωταθλητή και του 27χρονου συνεργού του χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικών, ειδικά εκπαιδευμένων στο τζούντο, για να μην υπάρξουν παρατράγουδα. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν άλλα οκτώ άτομα ηλικίας 23 έως 53 χρόνων, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους Γεωργιανούς είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές για άλλες κλοπές, ενώ συνελήφθη και ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τις 8 Οκτωβρίου 2007 (!) καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία από κοινού, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά είχε αλλάξει τα στοιχεία του, με αποτέλεσμα να μην εντοπίζεται!

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο πρωταθλητής και οι συνεργοί του είναι σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...