Τουρίστες μάζεψαν σκουπίδια και «στόλισαν» ξερόκλαδα στην παραλία της Αγιάς

❱❱ Οι ξένοι τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας σέβονται περισσότερο τις ομορφιές της και το περιβάλλον της από τους ίδιους τους Ελληνες, που πολλές φορές έπειτα από μια εξόρμηση στη φύση αφήνουν πίσω τους… χωματερές σκουπιδιών!Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας οικογένειας τουριστών από την Πολωνία που παραθέριζε στη Βελίκα στην Αγιά της Λάρισας και απολάμβανε την ομορφιά τής τόσο προικισμένης από τη φύση, αλλά και ταλαιπωρημένης από κάποιους ασυνείδητους λουομένους παραλίας.

Οι Πολωνοί αγανάκτησαν από το θέαμα των σκουπιδιών που ήταν πεταμένα στην παραλία από κάποιους που θεώρησαν περιττό να τα πάρουν φεύγοντας μαζί τους και θέλησαν να μας στείλουν ένα μήνυμα. Μάζεψαν οικογενειακώς σακούλες, μπουκάλια και κάθε είδους πλαστικά σκουπίδια, όμως δεν τα έριξαν σε κάδο. Πήραν ξερά κλαδιά, τα «φύτεψαν» στην παραλία και τα… στόλισαν με σκουπίδια σαν να ήταν χριστουγεννιάτικες μπάλες!

Μόλις τελείωσαν τον «στολισμό», οι Πολωνοί φωτογράφισαν τα σκουπίδια και ανέβασαν τις εικόνες στο διαδίκτυο, προκαλώντας ποικίλες και ανάμεικτες αντιδράσεις. Θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν τα παράπονά τους για την απαράδεκτη συνήθεια ορισμένων να πετάνε όπου βρουν σκουπίδια, αδιαφορώντας για την εικόνα που αφήνουν πίσω τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ