Έκοψαν τον λαιμό και τα αυτιά Πακιστανού

❱❱ Μια δολοφονία πρωτοφανούς αγριότητας προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αρτας…… που αντίκρισαν χθες το πρωί μια ανατριχιαστική σκηνή, με το θύμα κατακρεουργημένο σε λίμνη αίματος, ενώ του είχαν κόψει τα αυτιά!

Προφανές κίνητρο, όπως η ληστεία, δεν υπάρχει και η φρικιαστική δολοφονία του 32χρονου Πακιστανού στο πρόχειρο κατάλυμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα περίεργη. Ο αλλοδαπός εργαζόταν στα χωράφια της περιοχής, όπως και αρκετοί ομοεθνείς του, χωρίς να έχει προστριβές με ντόπιους. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί προσπάθησαν να αντλήσουν πληροφορίες από συμπατριώτες του και έχουν οδηγήσει αρκετούς στο αστυνομικό μέγαρο, καθώς εκτιμούν ότι ενδεχομένως ανάμεσά τους θα βρεθούν απαντήσεις για το κίνητρο της δολοφονίας, που μοιάζει να στήθηκε από σκηνοθέτη ταινιών τρόμου.

Ολα δείχνουν ότι το θύμα κοιμόταν, όταν ο δράστης ή οι δράστες τού έκοψαν σύριζα τον λαιμό με μαχαίρι ή τσεκούρι. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ήταν ζωντανός, όταν του έκοψαν και τα δύο αυτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.