Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Χλιδή στο κύμα

❱❱ Στη Μύκονο η πολυτελής θαλαμηγός «Ulysses» του «Μίδα» Γκράεμ ΧαρτΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τα βλέμματα θαυμασμού ντόπιων και τουριστών μονοπωλεί η πολυτελής θαλαμηγός «Ulysses», η οποία έχει ρίξει άγκυρα στη Μύκονο τα τελευταία εικοσιτετράωρα! Μάλιστα, μόλις το 116 μέτρων πλωτό «παλάτι» έκανε την εμφάνισή του στο λιμάνι του κοσμοπολίτικου νησιού πήραν «φωτιά» τα σενάρια για το ποιος μπορεί να είναι ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης του, με κάποια μέσα του ξένου Τύπου να υποστηρίζουν πως ανήκει στον ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ!

ulysses 2

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα αποδείχθηκε πως αυτό δεν ισχύει, καθώς ιδιοκτήτης της εντυπωσιακής θαλαμηγού είναι ο Νεοζηλανδός «Μίδας» Γκράεμ Χαρτ. Με περιουσία που αγγίζει τα 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ο 63χρονος ιδιοκτήτης της Rank Group, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρίας συσκευασίας στον κόσμο, που ξεκίνησε από τις φτωχογειτονιές του Οκλαντ και για ένα διάστημα εργάστηκε ως… νταλικέρης, σήμερα είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της ευρύτερης περιοχής Αυστραλίας – Ασίας και υπ’ αριθμόν 133 στη λίστα του περιοδικού «Forbes»!

ulysses 3

Αντίστοιχη του οικονομικού στάτους του Νεοζηλανδού δισεκατομμυριούχου είναι και η θαλαμηγός του, η αξία της οποίας ξεπερνά τα 210.000.000 ευρώ. Η «Ulysses» κατασκευάστηκε το 2016 σε νορβηγικό ναυπηγείο και την εσωτερική διακόσμησή της έχει επιμεληθεί το βρετανικό στούντιο RWD, σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Οσκαρ Μάικ. Μπορεί να φιλοξενεί 30 άτομα σε 15 καμπίνες με όλες τις ανέσεις, ενώ 48μελές προσωπικό ικανοποιεί κάθε επιθυμία του ιδιοκτήτη και των καλεσμένων του. Ακόμα, διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα, αίθουσα προβολής ταινιών, ελικόπτερο και υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων!

ulysses 1

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αναχωρήσει το εντυπωσιακό σούπερ γιοτ από το νησί των ανέμων. Εως τότε οι περαστικοί θα μπορούν να το απαθανατίζουν με τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τους.

ulysses 4 0

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...