Το συγκινητικό «αντίο» στον 15χρονο Αγγλο, τον οποίο διαμέλισε η προπέλα σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του

❱❱ Σφίγγεται το στομάχι στη θέα των φωτογραφιών που δείχνουν σε παλαιότερες, ευτυχισμένες στιγμές τον 15χρονο Αγγλο, ο οποίος διαμελίστηκε από την προπέλα σκάφους που οδηγούσε ο πατέρας του ένα μίλι έξω από τον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, το περασμένο Σάββατο! Στις εικόνες, που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, απεικονίζεται το κατάξανθο αγόρι μαζί με τον 53χρονο πατέρα του Paul Finnet, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ενέργειας και μεταλλευμάτων Aon, και τα άλλα δύο αδέλφια του, τον 17χρονο Benjamin και τον 14χρονο Kai.

Ο 15χρονος Toby βρισκόταν στο ταχύπλοο που είχε νοικιάσει ο πατέρας του. Σε μια απότομη ανατάραξη έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα η προπέλα να τον χτυπήσει θανάσιμα. Η οικογένειά του στο Littlehampton του δυτικού Σάσεξ κατέρρευσε μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον αδερφό και καλύτερό μου φίλο» ήταν το συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram o Kai, o θετός αδελφός του 15χρονου, μαζί με ένα βίντεο, το οποίο δείχνει όλα τα αδέλφια να πηδούν από τα βράχια στο νερό! Ο μεγαλύτερος αδελφός του Toby, ο Benjamin, χαρακτήρισε τον 15χρονο τον πιο «απίστευτο και αγαπητό χαρακτήρα» και συνάμα ταλαντούχο δρομέα και κινηματογραφιστή.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής της οικογένειας είχε εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση για ανέμους μεταξύ Παξών και Κέρκυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...