Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ολέθριο παιχνίδι με όπλο για καλλονή στον Πειραιά – Χαροπαλεύει στην Εντατική

Παραλίγο θα είχε τραγική κατάληξη το ολέθριο παιχνίδι με το όπλο για ένα ζευγάρι μέσα σε ένα καφέ μπαρ ενός από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στα Μανιάτικα του Πειραιά, καθώς η εκπυρσοκρότηση προκάλεσε τον τραυματισμό και των δύο.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά κατέληξαν σε αυτό του ατυχήματος.

Η εντυπωσιακή 24χρονη Μ.Κ. εργαζόταν από νωρίς στο καφέ μπαρ του 40χρονου φίλου της Γ.Β., ο οποίος είναι γνωστός για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με μαγαζιά στον Πειραιά. Γοητευμένη από το βαρύ όπλο που είχε μαζί του ο 40χρονος, η μελαχρινή καλλονή το πήρε στα χέρια της και άρχισε να το περιεργάζεται. Όμως, το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς την στο κεφάλι, ενώ τραυματίστηκε και ο 40χρονος, ο οποίος, αν και υπέφερε, προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών προκλήθηκε πανικός και σήμανε συναγερμός, ενώ στην καφετέρια της οδού Μαυρομιχάλη 22 συγκεντρώθηκαν περίοικοι και διερχόμενοι που εκείνη την ώρα πήγαιναν στη δουλειά τους.

Η άτυχη νεαρή βρέθηκε πεσμένη στο δάπεδο πνιγμένη μέσα στο αίμα της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος κατείχε παράνομα το όπλο, το οποίο είχε πάντα μαζί του και επεδείκνυε ακόμα και σε φωτογραφίες του στον λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα. Από όσα κατέθεσαν γείτονες στους αστυνομικούς, η 24χρονη φέρεται ότι είχε φραστικό επεισόδιο με τον 40χρονο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Έντρομος από την αιφνιδιαστική κίνησή της, ο 40χρονος προσπάθησε να την αποτρέψει και κατάφερε να αρπάξει το όπλο, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και η κοπέλα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

f3

Τον συνέλαβαν

Από την ίδια βολίδα του όπλου προκλήθηκε διαμπερές τραύμα και στον δικό του ώμο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Το τραγικό περιστατικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους τής κατά τα άλλα φιλήσυχης γειτονιάς του Πειραιά, ενώ όσοι γνωρίζουν προσωπικά το ζευγάρι κάνουν λόγο για δύο ήρεμους και αγαπημένους ανθρώπους, που δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...