Υπάλληλος της Βουλής κρεμάστηκε στο κενό

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Αγιο είχε η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής, όταν στην προσπάθειά της να αποστραγγίσει νερά από τον κεντρικό θόλο της Βουλής υποχώρησαν τα κρύσταλλα και κρεμάστηκε για λίγα λεπτά στο κενό, με υπουργούς και βουλευτές να κοιτάζουν ανήμποροι να τη βοηθήσουν από τα έδρανα. Γυναίκα υπάλληλος της Βουλής νωρίς το πρωί ανέβηκε στον θόλο που βρίσκεται πάνω από την αίθουσα της Ολομέλειας κι επιχείρησε να βγάλει νερά που είχαν σωρευθεί εκεί, για να μην πέσουν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Στα υπουργικά έδρανα βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης. Ξαφνικά το μεταλλικό πλαίσιο υποχώρησε, έσπασαν γυαλιά που έπεσαν πάνω στα κυβερνητικά έδρανα και η υπάλληλος βρέθηκε αιωρούμενη στο κενό. Υπουργοί και βουλευτές παρακολουθούσαν τη σκηνή έντρομοι και ανήμποροι να αντιδράσουν. Ευτυχώς, με τη συνδρομή των ψύχραιμων συναδέλφων της η υπάλληλος ανασύρθηκε και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού ευτυχώς είχε μόνο κοψίματα στα χέρια της. Αν η κοπέλα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, θα είχαμε ατύχημα με απρόβλεπτες συνέπειες στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Από την τεχνική υπηρεσία της Βουλής έγινε γνωστό ότι υπήρχε προστατευτικό δίχτυ στον θόλο και ότι είχαν τηρηθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας. Επίσης, ότι η υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας ήταν δεμένη με ζώνη ασφαλείας, αλλά γλίστρησε στην κοιλοδοκό, με αποτέλεσμα να σπάσουν γυαλιά του θόλου και η ίδια να βρεθεί αιωρούμενη μέχρι να την τραβήξουν οι συνάδελφοί της. Τη συμπάθειά του εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, όταν η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο αργότερα, για την προσπάθεια των υπαλλήλων της Βουλής να κρατήσουν ασφαλή την αίθουσα.

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χωρίς ουσία η νέα κατάθεση της Ιωάννας στους αστυνομικούς

Μάχη με τον φόβο που έχει φωλιάσει στην καρδιά και την...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ