Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης του «Big Brother» μετά τα περί βιασμών δέχεται απειλές για τη ζωή του!

Non stop «πυρά» από celebrities

Οι αντιδράσεις των celebrities για το «τηλεοπτικό σκουπίδι» καλά κρατούν τόσο στα social media όσο και στα κανάλια. «Καταδικάζουμε όλοι τις δηλώσεις παίχτη reality που αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως “σπερματοδοχείο”. Γνώμη μου είναι πως ούτε βιαστής είναι ούτε βίαιος, είναι απλώς “μάγκας”! Είναι η “αντρική μαγκιά” που περνάει από γενιά σε γενιά και βάζει στο στόμα -αρχικά- των αντρών κουβέντες απαράδεκτες, σεξιστικές, υποτιμητικές, που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Είναι θέμα παιδείας να σταματήσουμε να αναπαράγουμε πλήθος στερεοτύπων, ακόμα και αυτών που δείχνουν αθώα» σχολίασε μέσω Instagram η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, προσθέτοντας το hashtag #cancelbigbrothergr

«Η σκέψη μου είναι: γιατί να ακυρώνονται πράγματα, που ξέραμε ότι θα γίνουν, γιατί επίτηδες διαλέξαμε ανθρώπους που θα τα κάνουν για να ειπωθούν πράγματα που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν έναν ντόρο μπας και κάνουμε νούμερα και βγάλουμε λεφτά. Αντί να αρνούμαστε εξαρχής να δημιουργούμε προϊόντα “ψυχαγωγίας” εκπομπές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, τα δικαιώματα και την ψυχική μας υγεία; Δεν το λέω ήρεμα… με ντροπή το λέω, με ντροπή, με απέχθεια, με έλεος επιτέλους» ανέφερε με τη σειρά της η πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ζητώντας κι αυτή από τα διαδικτυακά πλήθη να σταματήσουν να βλέπουν το «Big Brother» και να κοπεί το reality.
«Θεωρώ ότι η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα ριάλιτι. Θα έλεγα πως μερικά από αυτά είναι τηλεσκουπίδια. Θα έπρεπε οι παραγωγές και τα κανάλια που τα κάνουν να προσέχουν. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν έχουν να μας πουν τίποτα αυτά τα ριάλιτι. Τι έχουν να πουν; Όλα αυτά τα αγόρια με τα φτιαγμένα ντούκια σώματα, το στιλ αυτό, μηδέν προσωπικότητα και τα κορίτσια που μιλούν κακά ελληνικά. Δεν έχει τίποτα. Αυτό που συνέβη με το “Big Brother” είναι τραγικό. Άκουσα τη μητέρα του που είπε πως δεν τον μεγάλωσε έτσι. Σαν μητέρα νομίζω ότι η γυναίκα έπαθε σοκ! Τι γίνεται… Βλέπουν την κάμερα απέναντι και προσπαθούν να κάνουν εξυπνάδες. Να το παίξουν μάγκες και αντρουά γιατί νομίζουν ότι η μαγκιά είναι αυτό» σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα του Open.

Το κανάλι «εξαφάνισε» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη!

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο Σκάι μετά την πανελλήνια και καθολική κατακραυγή για τις εμετικές δηλώσεις περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη που μεταδόθηκαν σε live streaming από το σπίτι του «Big Brother».

Στο επεισόδιο του κατάπτυστου reality που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο παίκτης από την Κρήτη, ο οποίος έγινε αφορμή να ξεσπάσει μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία του καναλιού του Φαλήρου, είχε «εξαφανιστεί» από το σπίτι. Ούτε είδαμε πλάνα από τη φυγή του ούτε ακούσαμε συζητήσεις των άλλων παικτών σχετικά με την αποχώρησή του. Το μόνο που έκανε η παραγωγή ήταν να προβάλει στην έναρξη του επεισοδίου ένα μήνυμα σε μαύρο φόντο που αναφερόταν στην αποπομπή του από το τηλεοπτικό πρότζεκτ. «Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποβλήθηκε από την παραγωγή του “Big Brother”, καθώς παραβίασε όρους και κανόνες του παιχνιδιού» ανέφερε το εν λόγω μήνυμα.

Το γεγονός της «εξαφάνισης» δεν έμεινε, φυσικά, ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter, πολλοί από τους οποίους έκαναν λόγο για τακτική «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε… κι όλα καλά» από την πλευρά του καναλιού. «Τον εξαφάνισαν κανονικά. Σαν να μην υπήρχε καν, ένα πράμα….» έγραψε κάποιος. «Τον εξαφάνισαν από παντού, δεν θα τον δείτε τον ξεφτίλα απόψε πουθενά. Πέταξαν και το ότι διώχθηκε, οπότε καθάρισαν και συνεχίζουν…» σχολίασε άλλος.

«Το σατανικό μου μυαλό σκέφτηκε ότι παίζει να ξαναγυρίσανε τα πλάνα, γι’ αυτό δεν υπάρχει ο Αντώνης σε κανένα…» έγραψε ένας τρίτος. Πάντως ο Σκάι δεν έχει αναλάβει ακόμη επίσημα την ευθύνη που του αναλογεί αναφορικά με την επιλογή του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο κάστινγκ του «Big Brother» της νέας εποχής. Σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του σταθμού, από τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τον Νίκο Στραβελάκη χθες το πρωί, δήλωσαν σοκαρισμένοι και αγανακτισμένοι, καταδικάζοντας ως «αθλιότητα» το σχόλιο του Αλεξανδρίδη.

Σημείωσαν δε, όπως και το κανάλι σε σχετική ανακοίνωσή του, πως επρόκειτο για «ανθρώπινο λάθος εργαζομένου» το γεγονός ότι έπαιξε στο διαδίκτυο η ατάκα περί βιασμού, απομακρύνοντας τεχνηέντως τους «λεκέδες» του κατάπτυστου προγράμματος από πάνω τους. Δεν ακούσαμε όμως κανέναν να ζητάει συγγνώμη που επελέγησαν επίτηδες οι συγκεκριμένοι παίκτες με αποκλειστικό κριτήριο την τρασίλα και την εισροή χρημάτων στο κανάλι του Φαλήρου. Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Αλεξανδρίδη δήλωσε στο protothema.gr ότι ο πρώην παίκτης δέχεται απειλές για τη ζωή του!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βέρρας τόνισε: «Είναι αυτονόητη η καταδίκη όσων είπε, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι, όμως δέχεται απειλές για τη ζωή του, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα όλο το 24ωρο. Η ζωή του κατέρρευσε μέσα σε μια μέρα». Όσο για την τηλεθέαση του reality στο πρώτο επεισόδιο του «Big Brother» που προβλήθηκε μετά τον σάλο, αρκετοί τηλεθεατές έδειξαν (δυστυχώς) πάλι την προτίμησή τους στον «Μεγάλο Αδελφό», πιθανότατα από περιέργεια έπειτα από τον κακό χαμό που προκλήθηκε, με τα νούμερα τηλεθέασης να κινούνται κοντά στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου το μικρότερης διάρκειας επεισόδιο του προγράμματος κατόρθωσε να συγκεντρώσει ποσοστό 23,1% στο γενικό σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό τηλεθεατών.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του κατάπτυστου «Μεγάλου Αδελφού»

Έντονες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η εμετική ατάκα του πρώην -πλέον- παίκτη του «Big Brother» Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού. Χθες οι δικηγόροι Φαήλος Κρανιδιώτης και Ορέστης Σκαπινάκης μαζί με τον αρθρογράφο της εφημερίδας «δημοκρατία» Παναγιώτη Λιάκο κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Σκάι, με τα οποία ζητούν την απαγόρευση της μετάδοσης του κατάπτυστου «Μεγάλου Αδελφού».

Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, οι προσφεύγοντες ζητούν τη μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση της μετάδοσης διαφημίσεων και τρέιλερ όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου.

«Σήμερα (σημ.: χθες) το πρωί, μαζί με τον συνάδελφο Θεόδωρο Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Σκάι με αίτημα την απαγόρευση μετάδοσης του “Big Brother”, αλλιώς τη μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση και της μετάδοσης διαφημίσεων και τρέιλερ όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου» αναφέρει στη σχετική ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η οποία τιτλοφορείται «Η αντίσταση στη χυδαιότητα είναι καθήκον».

Στη συνέχεια ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικός τονίζει ότι η συζήτηση της προσωρινής διαταγής ορίστηκε για τις 9 αύριο το πρωί στην Ευελπίδων, καλώντας ενώσεις, οργανώσεις πολιτών και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν πρόσθετη παρέμβαση.

«Ακόμη και αν συμπολίτες μας από ανάγκη ή αφέλεια συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο με προσδοκία κέρδους, παραίτηση από το δικαίωμα στην προσωπικότητα δεν επιτρέπεται. Χρέος μας να τους προστατεύσουμε, όπως και τον εαυτό μας και τα παιδιά μας. Από δεξιά ως αριστερά, ας συμφωνήσουμε πως η αντίσταση στη χυδαιότητα είναι καθήκον» καταλήγει ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...