Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Mister Happy Traveller

Ο ήλιος έκαιγε το μεσημέρι της 18ης Αυγούστου του 2019, όταν ο πρωθυπουργός κάνει βουτιά στα νερά της παραλίας στο Μαράθι. Με ανέμελο look και την αρμύρα στο κορμί του, τυλιγμένος με πετσέτα και κρατώντας κοκτέιλ ποζάρει περιχαρής την ώρα που ανταλλάσσει απόψεις για το «Greek summer».

18.08.2019 ΜΑΡΑΤΗΙ

Οι 14 ημερών διακοπές στην Κρήτη δεν είναι για περισυλλογή και σκοτούρες. Το ταξίδι στη Γερμανία και η συνάντηση με τη Frau Μέρκελ μπορεί να περιμένει. Τώρα είναι ώρα για ασκήσεις με SUP (το απόλυτα θαλάσσιο trend), ενώ το πρωθυπουργικό ζεύγος τραβά κουπί την ώρα που απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό! Άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάς δείχνει ότι είναι σε φόρμα και άκρως «ανταγωνιστικό mood». Ακόμη και στο SUP θέλει να είναι πρώτος!

kyriakos mareva sup marathi 1 1280x720 1

Μπήκε ο Νοέμβριος του έτους 2019 και ο πρωθυπουργός ξεκλέβει λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά του και πετάγεται με τη Μαρέβα μέχρι το Λονδίνο για να δούνε την κόρη τους Σοφία. Πετάχτηκαν όμως και στο O2 Arena για να δούνε τον Τσιτσιπά να κερδίζει τον Φέντερερ! Το «Παικταρά, παικταρά» που αναφωνεί η Μαρέβα μένει στην Ιστορία.

17.11.2019 LONDON

Τα περσινά Χριστούγεννα περιλαμβάνουν mountain bike στα Μετέωρα, outdoor αποδράσεις και «απομόνωση» στο Μέτσοβο για να σκεφτεί ο πρωθυπουργός τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει. Στα βουνά άλλωστε, όπως είχε πει στο παρελθόν, παίρνει τις πιο σημαντικές αποφάσεις του!

DECEMBER 21 2019 METSOVO

Οι εξορμήσεις είναι το φόρτε του Κυριάκου Μητσοτάκη – πριν και εν μέσω της πανδημίας. Στη θάλασσα, στο βουνό, στα φαράγγια, στα χιονοδρομικά κέντρα, στα γήπεδα του NBA ο Έλληνας πρωθυπουργός, φυσιολάτρης και sportive, δεν λέει «όχι» στις μίνι αποδράσεις για να αποφορτιστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, ώστε να «σηκώσει τα μανίκια» πάλι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ακόμη και αν βρεθεί από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη στο πλαίσιο της πρωθυπουργικής του ιδιότητας, θα ξεκλέψει λίγο από τον χρόνο του για να βρεθεί κοντά στη φύση.

Άλλωστε τα στιγμιότυπα από τις «αποδράσεις» του θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν καρτ-ποστάλ ταξιδιωτικής εκπομπής. Μπορεί η τελευταία του εξόρμηση για ποδηλατάδα στην Πάρνηθα να προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που οι εικόνες από διακοπές ή «break» από τη φορτωμένη με υποχρεώσεις καθημερινότητά του βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τα σχόλια -κυρίως χρηστών social media- να δίνουν και να παίρνουν.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 1

Περιοδεία στη Στερεά Ελλάδα και τι καλύτερο από σλαμ στο νέο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι. Φαν του σκι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το ταλέντο του και στο χειμερινό σπορ στις πλαγιές της κορυφής Ηρακλής. Οι Άλπεις και το Γκστάαντ δεν συγκινούν τον Κυριάκο. «Ψηφίζει» ελληνικά, μια και ποτέ του δεν έκρυψε την αγάπη του για τα made in Greece χιονοδρομικά κέντρα.

30.12.2019 BELOYXI

Μία μέρα πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ, ώρα για NBA! Στο σπίτι των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς το πρωθυπουργικό ζεύγος απόλαυσε τα αστέρια της ομάδας να τα δίνουν όλα στο παρκέ απέναντι στους σκληροτράχηλους Μπόστον Σέλτικς! Μάλιστα τα ακριβά εισιτήρια για τις court seats ήταν προσφορά του ομογενούς ιδιοκτήτη της ομάδας της Ουάσινγκτον.

5e1b00c2825e631572232257

Και… άρωμα Χόλιγουντ στις αποδράσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους, μια και συναντά στην Αντίπαρο τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, που έχουν σπίτι στο όμορφο νησί. Το στιγμιότυπο με τους σταρ του Χόλιγουντ να κρατούν τα ελληνικά διαβατήριά τους, που μόλις παρέλαβαν, ανεβαίνει στον λογαριασμό του Κυριάκου στο Instangram! «Live your myth in Greece…»

ANTIPARO 26.07.2020

Mία φωτογραφία, ένα έπος. Στη Χάλκη, στην άγονη γραμμή, έκανε τον Αύγουστο διακοπές ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος… να ‘σου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Αφού ο designer ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι είχε κάνει το τεστ για τον κορονοϊό, έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία. Οι stylish επιλογές δεν χρήζουν περιγραφής. Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Χάλκη Νίκoς Απoστoλόπουλος 6 Αυγούστου 2

Με αεροπλάνα και βαπόρια, που λέει και το τραγούδι, ο πρωθυπουργός και τις βουτιές του θα κάνει και τις ανάσες του θα πάρει! Ο Αύγουστος της πανδημίας και της κρίσης με την Τουρκία δεν στέκεται εμπόδιο στον Κυριάκο, στη Μαρέβα και την παρέα τους (έναν… συνωστισμό στο πλεούμενο τον διακρίνουμε, με τις αποστάσεις να πηγαίνουν στράφι), που αρμένισαν ανέμελοι στα καταγάλανα νερά της Κρήτης…

SFAKIA 17 08 2020 1

Επίσημες επαφές με τοπικούς φορείς στη Σαμοθράκη, αλλά και πρωινές βουτιές στις φημισμένες Βάθρες του Φονιά! Και εδώ ο πρωθυπουργός κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και συνοδευόμενος από τη Μαρέβα και άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφτασε στη δύσβατη περιοχή για να ρίξει τις φθινοπωρινές βουτιές του.

βάθρες της Σαμοθράκης 3 18 10 2020

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...