Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

«Σκότωσα τη μάνα σου! Ήταν μία π…να» Πάγωσε η Κρήτη με τον φονιά

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι διωκτικές Αρχές της Κρήτης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον 47χρονο Νορβηγό που κατακρεούργησε την 54χρονη μητέρα στα Χανιά!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν τον απόστρατο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων του στρατού της Νορβηγίας, με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα το τελευταίο διάστημα στη μεζονέτα που διατηρούσε σε συγκρότημα κατοικιών στα Μεσκλά. Μάλιστα, εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει από την Κρήτη, καθώς από τους ελέγχους που έγιναν σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες δεν εντοπίστηκε το όνομά του στις λίστες επιβατών. Ετσι, πιστεύουν ότι ο 47χρονος κρύβεται κάπου στο νησί και εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι ζήτημα χρόνου.

Η 54χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενός 35χρονου που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο της και δύο εφήβων 16 και 14 ετών που είχε κάνει με τον πρώην άνδρα της, έναν 60χρονο Χανιώτη, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις. Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της, στα Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά, έχοντας δεχτεί μαχαιριές στον λαιμό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα μαχαιρώθηκε περισσότερες από τέσσερις φορές και, όπως προέκυψε, ο θάνατος επήλθε την περασμένη Τετάρτη προς Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, συγκλονίζει μια ανατριχιαστική πληροφορία στην υπόθεση δολοφονίας της 54χρονης. Οπως αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος του θύματος, τη νύχτα της Κυριακής ο Νορβηγός τηλεφώνησε στη 16χρονη κόρη τους, στην οποία είπε επί λέξει: «Σκότωσα τη μάνα σου», βρίζοντας το θύμα με χυδαίους χαρακτηρισμούς και λέγοντας: «Ηταν μια π…να»! Το κορίτσι αναστατώθηκε και τότε το τηλέφωνο άρπαξε ο αδελφός της, που άκουσε τα λόγια οργής που έλεγε ουρλιάζοντας από την άλλη άκρη της γραμμής ο Νορβηγός, ο οποίος πιθανότατα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα, είπε ότι πρόκειται να παραδοθεί το πρωί της Δευτέρας, κάτι που τελικά δεν έκανε.

Τα παρακολουθεί ψυχολόγος

Τα δύο παιδιά βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και παρακολουθούνται από ψυχολόγο. Σοκαρισμένη από την αγριότητα του εγκλήματος είναι και η τοπική κοινωνία στα Μεσκλά, αν και μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών όπου έμενε το ζευγάρι μιλούν για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ τους, ενώ ο 47χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για ψυχολογικά προβλήματα του Νορβηγού, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Εξάλλου, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο χώρος όπου βρέθηκε το πτώμα ήταν αναστατωμένος και υπήρχαν παντού σπασμένα ποτήρια, γεγονός που μαρτυρεί ότι είχε προηγηθεί άγριος καβγάς, ο οποίος κατέληξε στο φονικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...