Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Έπιασαν τον «χασάπη» της Κρήτης σε εκκλησάκι στο Ηράκλειο!

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε χθες το απόγευμα ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι κατακρεούργησε την 54χρονη σύντροφό του μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Μεσκλά Χανίων.

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Άνδρες της Αμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο του θύματος, με το οποίο είχε διαφύγει, έξω από ένα εκκλησάκι στην περιοχή Λινοπεράματα στο Ηράκλειο. Ο 47χρονος δράστης είχε ξαπλώσει στο κάθισμα του συνοδηγού και δεν προέβαλε αντίσταση.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και από εκεί προσήχθη στην Ασφάλεια Χανίων, που χειρίζεται την προανάκριση. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί πίστευαν ότι ο σφαγέας της άτυχης γυναίκας δεν είχε καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, καθώς δεν είχε βρεθεί το όνομά του στις αεροπορικές ή στις ακτοπλοϊκές λίστες επιβατών, κι έτσι χτένιζαν την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε ότι έγινε πραγματική σφαγή, αφού ο 47χρονος μακελάρης κατακρεούργησε με 14 (!) μαχαιριές την 54χρονη μητέρα τριών παιδιών! Το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης Β. προκαλεί ανατριχίλα, αφού αποκάλυψε πως το σώμα της ήταν γεμάτο τομές και ότι εκείνη που της κόστισε τη ζωή ήταν στην καρωτίδα. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, το θύμα έφερε οκτώ τραύματα τομής και έξι εκδορές από μαχαίρι. Οι περισσότερες από τις μαχαιριές ήταν στο ύψος του αυχένα και των ώμων, με τη χαμηλότερη στην αριστερή μασχάλη της 54χρονης. Η μία από αυτές εντοπίστηκε στη δεξιά πλάγια τραχηλική χώρα και είχε ως αποτέλεσμα τη ρήξη της καρωτίδας, με συνέπεια την απώλεια αίματος και τον θάνατο της γυναίκας από καταπληξία.

Αδίστακτος

Οι έρευνες για το προφίλ του 47χρονου αποκαλύπτουν έναν αδίστακτο άντρα, ο οποίος έχει καταδικαστεί στη χώρα του για ειδεχθείς πράξεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, διώκεται στην πατρίδα του και στην Εσθονία. Σύμφωνα με το neakriti, το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε μια εκρηκτική σχέση, με πολλούς τσακωμούς. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι ένας από τους τσακωμούς κατέληξε σε τροχαίο, καθώς η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της επειδή καβγάδιζε με τον Νορβηγό. «Όταν βγήκαν από το αυτοκίνητο τσακώνονταν πάρα πολύ, βρίζονταν και ήταν πιωμένοι και οι δύο» θυμάται χαρακτηριστικά ο άνθρωπος τον οποίο είχε καλέσει το θύμα για βοήθεια.

Το στυγερό έγκλημα αποτελεί βασική είδηση στα νορβηγικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι οι Αρχές της χώρας είναι ενημερωμένες για την υπόθεση. Τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης φιλοξένησαν δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Σίρι Ζβέντσεν, ο οποίος επισήμανε: «Το υπουργείο Εξωτερικών γνωρίζει μέσω των ΜΜΕ ότι ένας Νορβηγός πολίτης είναι καταζητούμενος για υποψία δολοφονίας στην Ελλάδα. Σε περίπτωση σύλληψης, η Υπηρεσία Εξωτερικών θα παράσχει προξενική βοήθεια, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο βοήθειας σε φυλακισμένους Νορβηγούς πολίτες στο εξωτερικό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...