Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο «λόρδος» της Κρήτης που βρέθηκε νεκρός, ίσως δολοφονήθηκε

Η οικογένεια του Βρετανού αριστοκράτη Χιου Κερ Μπράντλεϊ Ρόμπερτς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο βυθισμένο ιστιοφόρο του στον κόλπο της Σούδας το πρωί της περασμένης Κυριακής, εκφράζει ανοιχτά τον φόβο ότι δολοφονήθηκε.

Tην ώρα που βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος ερευνούν το κύτος του ιστιοφόρου, οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ότι ο θάνατός του ενδεχομένως δεν ήταν ατύχημα, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε μακροχρόνιες διαμάχες για ακίνητα.

Ακόμα, στενοί φίλοι του Ρόμπερτς ισχυρίζονται ότι είχε γίνει διάρρηξη σε σπίτι ιδιοκτησίας του μερικές μέρες νωρίτερα, καθώς και ότι είχε κλαπεί το αυτοκίνητό του, το οποίο στη συνέχεια ενεπλάκη σε δυστύχημα, εκτιμώντας ότι ίσως κάποιος του έστησε παγίδα. «Η Αστυνομία είχε πάρει την ιδιοκτησία του αυτοκινήτου του πριν από πολλά χρόνια, όμως μετά το όχημα ενεπλάκη σε δυστύχημα με έναν νεκρό. Προσπαθούσαν να του ασκήσουν δίωξη, παρότι του είχαν πάρει το αμάξι» αναφέρουν στη «Sun».

Στο κατάρτι

Το πτώμα του 74χρονου συνταξιούχου εισαγγελέα εντοπίστηκε από ψαρά στο ημιβυθισμένο ιστιοφόρο του, στο κατάρτι του οποίου είχε σκαρφαλώσει ο πιστός σκύλος του και γάβγιζε απεγνωσμένα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι λιμενικές Αρχές του νησιού έχουν ήδη αρχίσει έρευνα για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του. «Δεν έφερε σημάδια ή μελανιές που να παραπέμπουν σε σωματική πάλη, όμως τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μπορεί, για παράδειγμα, να τον στραγγάλισαν. Θεωρούμε εξαιρετικά ύποπτο ότι ένα τόσο μεγάλο σκάφος, ένα γιοτ 20 μέτρων, βυθίστηκε μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρει αστυνομική πηγή στη «Sun». Το ηλικίας 100 ετών σκάφος «Coral of Cowes», το οποίο είχε τεθεί παλαιότερα προς πώληση στην τιμή του 1.130.000 ευρώ, διακρίνεται ακόμα ημιβυθισμένο στον κόλπο της Σούδας.

katadysh221
Στιγμιότυπο από τις έρευνες που πραγματοποίησαν βατραχάνθρωποι του Λιμενικού γύρω από το μισοβυθισμένο ιστιοφόρο

Οι ντόπιοι χαρακτήριζαν τον 74χρονο Ρόμπερτς «εκκεντρικό πλούσιο», ο οποίος είχε τουλάχιστον δύο ακίνητα στην Κρήτη. Στους κύκλους του ήταν γνωστός ως «σερ Χιου», παρότι δεν του είχε απονεμηθεί τιμητικός τίτλος, ενώ οι φίλοι του τον περιγράφουν ως «πραγματικό λόρδο». Μετακόμισε στην Κρήτη πριν από 12 χρόνια, μαζί με τη σύντροφό του Ντέμπορα Χόλις, με την οποία είχαν χτίσει μια βίλα με πισίνα στο χωριό Ραμνή. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος στο σκάφος του, μαζί με τον σκύλο του, καθώς η σύντροφός του πέθανε από καρκίνο πριν από τρία χρόνια. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται εντός της εβδομάδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...