Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η «αφέντρα» που εκβίαζε με το ροζ βίντεο τον Lamanif έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης βρισκόταν από μέρες η 30χρονη «αφέντρα», που φέρεται ότι εκβίαζε τον ράπερ Lamanif με το ροζ βίντεο, στο οποίο ήταν ερωτική παρτενέρ του και που τελικά διοχετεύτηκε στο διαδίκτυο. Οταν αντιλήφθηκαν ότι είχε πάνω της ναρκωτικά, της έκαναν σωματικό έλεγχο και της πέρασαν χειροπέδες, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Το «ζουμί» όμως δεν είναι στα τρία «φιξάκια» κοκαΐνης που είχε η 30χρονη, αλλά στο τι θα προκύψει σχετικά με την εκβίαση του 24χρονου μουσικού Λάμπρου Μανιφάβα από την έρευνα στο κινητό και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

laman

«Τη συνέλαβαν, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, όπως έχουμε ενημερωθεί. Με το πρόσχημα αυτό έγιναν έρευνες στο σπίτι της, από όπου κατασχέθηκαν υπολογιστής και κινητά τηλέφωνα» ανέφερε σε δηλώσεις του o Νίκος Δαμιανός, δικηγόρος του Λάμπρου Μανιφάβα. Στο τηλέφωνο και στον υπολογιστή οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να βρουν κινήσεις που σχετίζονται με τη διαδικτυακή διαδρομή του ροζ βίντεο, όπως και αποδείξεις ως προς το αν η «αφέντρα» θέλησε να διασύρει τον Lamanif, ο οποίος είχε καταγραφεί σε ρόλο υποτακτικού, φορώντας γυναικείο εσώρουχο. Ο Λάμπρος Μανιφάβας έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος ακόμη δύο ατόμων που θεωρεί ότι εμπλέκονται στη διακίνηση του βίντεο και στον εκβιασμό του.

Οπως αναφέρει στην έγκλησή του, γνώρισε την 30χρονη «αφέντρα» πριν από τρία χρόνια, σύναψαν μια σύντομη σχέση και συνευρέθησαν τρεις φορές στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, χωρίς ο ίδιος να έχει ιδέα τι συνέβαινε λόγω ουσιών. «Ερχόμουν σε κατάσταση αδυναμίας και ατονίας, την οποία αδυνατούσα να εξηγήσω, σήμερα δε την αποδίδω στη χορήγηση από μέρους της εγκαλούμενης ουσιών τις οποίες δεν γνωρίζω, και ελάμβανε χώρα σεξουαλική συνεύρεση, το είδος της οποίας προσδιόριζε κυριαρχικά η εγκαλούμενη, χωρίς να αποτελεί προϊόν δικής μου πρωτοβουλίας ή επιλογής» αναφέρει στη μήνυσή του ο ράπερ.

Το επόμενο διάστημα οι δυο τους απομακρύνθηκαν. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο 24χρονος, μετά την είσοδό του στη ραπ σκηνή, η 30χρονη τον συνάντησε πέρσι τον Αύγουστο και άρχισε να του ζητεί χρήματα, λέγοντας: «Μη με υποτιμάς. Εχω “δυνατά χαρτιά”, έχω βίντεο με σένα, με προσωπικές στιγμές, που σε ξεφτιλίζουν».

Ο δικηγόρος της 30χρονης Μιχαήλ Βέρρος κάνει λόγο για κατάθεση ψευδών περιστατικών από τον ράπερ και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε εκβιασμός. Παραδέχεται όμως ότι το βίντεο διακινήθηκε από λάθος της 30χρονης, η οποία το παραχώρησε σε παιδικό της φίλο, κάτι για το οποίο μετάνιωσε. «Αρχικά η εντολέας μου δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για κανέναν λόγο, σε αντίθεση με τον μηνυτή της, κ. Μανιφάβα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλάκις τις Αρχές και έχει διωχθεί ποινικά για πολλές υποθέσεις» λέει.

Ο δικηγόρος συμπληρώνει ότι η 30χρονη δεν έχει σχέση με το αυταρχικό σεξ και υποστηρίζει ότι εκείνη απομάκρυνε τον 24χρονο, επειδή απογοητεύτηκε όταν διαπίστωσε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του σχετικά με το παιχνίδι σκλάβου και αφέντρας. «Η εντολέας μου είναι μια απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας, εργαζόμενη, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτηρισμό “αφέντρα”. Δεν έχει τέτοιου είδους σεξουαλικές προτιμήσεις, σε αντίθεση με τον κ. Μανιφάβα, ο οποίος αποκλειστικά ικανοποιείται με αυτό τον τρόπο, και γι’ αυτό τον απομάκρυνε από τη ζωή της» δήλωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...