Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025

Ο Μικρούτσικος έσφαξε με το γάντι τον Κασσελάκη στην εκπομπή «Buongiorno»

«Είσαι επιθετικούλης όταν τα βρίσκεις μπαστούνια…» είπε φάτσα κάρτα...

Σαντορίνη: Οι κάτοικοι με ουρά που δεν μπήκαν ποτέ στα πλοία της...

Δραματικό σήμα κινδύνου για τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης εκπέμπουν...

Ο Σκάι θέλει να κρατήσει τον Σεφερλή και του πρότεινε εκπομπή στην...

Ο Μάρκος είναι περιζήτητος από τα κανάλια και το...

Σαντορίνη: Το νησί κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού πλέον οι σεισμολόγοι...

Κορυφώνεται η αγωνία των κατοίκων της Σαντορίνης, καθώς οι...

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία έφτασε στην Αλόννησο με τη γιαγιά της (video)

«Θα την αγκαλιάσουμε όλοι στο νησί»

Η μικρή Λυδία έφτασε στην Αλόννησο στην αγκαλιά της γιαγιάς της.

Η μητέρα της Καρολάιν κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής της και πήγε στην Αθήνα να την πάρει από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα του συζυγοκτόνου μαζί με τον άλλο γιο της κρατώντας τη μικρή Λυδία την παρέδωσαν στη μητέρα της Καρολάιν με δάκρυα στα μάτια. Η μικρούλα το απόγευμα της Τρίτης έφτασε την Αλόννησο με τη γιαγιά της. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν αποκάλυψε στο newsbeast.gr πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με το κίνητρο του δολοφόνου.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου όταν έμαθε πως η κόρη του θα δοθεί στους γονείς της Καρολάιν

«Οι γονείς της Καρολάιν θέλουν ο Αναγνωστόπουλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Θέλουν να μείνει στη φυλακή όσο περισσότερο γίνεται.  τα ελαφρυντικά που λένε ότι θα καταφέρει να πάρει ο Αναγνωστόπουλος, προσωπικά δεν με φοβίζουν. Η συμπεριφορά του τις 37 ολόκληρες ημέρες, στις οποίες κρατούσε μυστική τη δολοφονία, με όλα τα ψέματα που είχε αυτή η συμπεριφορά, θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες του για ελαφρυντικά. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Αυτό που επίσης θα φανεί με τρόπο ισχυρό είναι ότι δεν πρόκειται για έγκλημα που τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και όπως έχω ξαναπεί είναι στο κίνητρο του δολοφόνου που θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες. Το κίνητρο του δολοφόνου είναι αυτό που πιθανόν θα “δέσει” το ότι έγκλημα ήταν προμελετημένο».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η αλλαγή στο προφίλ της Καρολάιν στο facebook και το μήνυμα

Στην εκπομπή «Live news» μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν. «Η απόφαση για την μικρή Λυδία είναι προσωρινή. Ας περιμένουμε και την οριστική. Δεν θα πρέπει το σπίτι της Σουζάνας να γίνει φυλακή για την μικρή Λυδία. Δηλαδή, εάν πολιορκείται καθημερινά το σπίτι από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ και δεν μπορεί η Σουζάνα να βγάλει το παιδί μια βόλτα να αρχίσει να αναπνέει και να προσαρμόζεται στο περιβάλλον θα είναι λυπηρό. Πρέπει να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα την αγκαλιάσουμε όλοι στο νησί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χαρίκλεια Θεοδώρου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δέσποινα Βανδή: Στην πίστα παρέα με το «πουλέν» της

Εκανε το ντεμπούτο της στην αθηναϊκή νύχτα στο πλάι...

Πασίγνωστο ζευγάρι της εγχώριας showbiz πήρε διαζύγιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», το...

Χαμός στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Σε ρήξη ήρθαν η Κατερίνα Καινούργιου με την Κατερίνα...

Γνωρίζετε τι σχέση έχει το πρώην ζεύγος Μπισμπίκη με την Αγάπη Πολίτη;

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έχουν οικογενειακές σχέσεις με την Αγάπη Πολίτη.

Στο φως όλα τα χυδαία μηνύματα του καθηγητή προς την ανήλικη μαθήτρια

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα ερωτικά μηνύματα που...