Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βιασμός 24χρονης: Νέα στοιχεία στον εισαγγελέα από τον νομικό της σύμβουλο

Κύκλωμα «ψαρεύει» μαθήτριες

Σε ηχηρές αποκαλύψεις προχώρησε ο νομικός σύμβουλος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος προσκόμισε χθες στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Αγγελο Καμηλάρη νέα στοιχεία για κύκλωμα μαστροπείας που «ψαρεύει» μαθήτριες μέσω σχολικών εκδρομών και τις διοχετεύει σε πάρτι!

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Τι κατέθεσαν στην ανακρίτρια η ανήλικη φίλη της Μπίκα και ο εργοδότης τηςgeorgia mpika nea stoixeia viasmos

Ο γνωστός δικηγόρος επικαλέστηκε την επώνυμη καταγγελία μιας γυναίκας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» μίας από τις τρεις ομάδες που απαρτίζουν το κύκλωμα, διοργάνωνε μέσω του πρακτορείου ταξιδίων του εκδρομές κυρίως για ιδιωτικά σχολεία, σε μια προσπάθεια να προσεγγίζει μαθήτριες. Μάλιστα, τα στοιχεία που προσκόμισε στον εισαγγελέα Εφετών, αρμόδιο για την παράλληλη έρευνα που διενεργείται για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών, περιλαμβάνουν και ονόματα προσώπων που συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι ακολασίας σε γνωστό ξενοδοχείο.

georgia mpika nea stoixeia viasmos

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Τι κρύβει ο λεκές στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα

«Με δέλεαρ την καλή ζωή, το εύκολο χρήμα και τη γνωριμία με επωνύμους, τα μέλη των κυκλωμάτων της νύχτας φέρεται ότι είχαν στήσει μία επιχείρηση αλίευσης μαθητριών, τις οποίες εντόπιζαν κατά τη διάρκεια πενθήμερων εκδρομών ιδιωτικών λυκείων. Ενας εκ των ιδιοκτητών γνωστού τουριστικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται ως επικεφαλής ενός από τα κυκλώματα μαστροπείας, αναλάμβανε τη διοργάνωση των εκδρομών, αλλά και των πάρτι αποφοίτησης.

Εκεί οι άνθρωποί του “ψάρευαν” κοπέλες στις οποίες πλάσαραν ναρκωτικά και, όταν διασφάλιζαν τον εθισμό τους, τις προωθούσαν σε πάρτι οργίων και στη συνέχεια στην εκπόρνευση» ανέφερε ο κ. Διαλυνάς στο Thesstoday.gr.

Διαβάστε επίσης: Λαζόπουλος για βιασμό 24χρονης: «Ρίχνουν το χάπι που συνηθίζουν να ρίχνουν τα πλουτομ@@ακ@σμ@να»

Παράλληλα, τόνισε: «Το άτομο που μου προσκόμισε τις καταγγελίες μού ανέλυσε τη διάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων, αναφέροντας ως αρχηγούς γνωστά πρόσωπα της νύχτας. Ως μέλη χρησιμοποιούνται άτομα στα οποία δίνεται ένα μικρό ποσοστό μετοχών, της τάξης του 3%-5%, από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν σαν βιτρίνα για τη διενέργεια μίας σειράς εγκληματικών πράξεων. Μεταξύ των πληροφοριών, γίνεται αναφορά και σε κάποια από τα πρόσωπα που “γνωρίσαμε” από την υπόθεση της 24χρονης και φέρεται ότι συμμετείχαν στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα του ξενοδοχείου».

Η συγκεκριμένη καταγγελία κατατέθηκε ήδη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ αντίγραφό της θα αποσταλεί και στην Κυπριακή Αστυνομία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....