Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Βιασμός 12χρονης: Εβδομάδα συλλήψεων για τους παιδόφιλους βιαστές

«Ντόμινο» εξελίξεων φέρνει η νέα κατάθεση της 12χρονης

Εβδομάδα εξελίξεων στη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τουλάχιστον 10 ανδρών, για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι βίασαν το 12χρονο κοριτσάκι αντί αμοιβής.

michosss

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έφτασαν στην ταυτοποίηση των συγκεκριμένων προσώπων μέσω της καταγραφής 367 «ύποπτων» συνομιλιών που είχε η μαθήτρια στην εφαρμογή Blindchat από τον περασμένο Μάιο, αλλά και μέσω sms. Σε αυτές, είτε η ίδια η 12χρονη είτε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος προσποιούνταν συχνά την ανήλικη, φέρεται ότι αντάλλασσαν μηνύματα με υποψήφιους «πελάτες» παιδοβιαστές. Ανάμεσά τους βρίσκονται και άτομα που συνάντησαν και βίασαν τη 12χρονη, μεταξύ των οποίων και τα συγκεκριμένα δέκα για τα οποία αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Η νέα κατάθεση της μικρής και η «άγνοια» της μητέρας

MIXOS

Την ίδια ώρα, «ντόμινο» εξελίξεων αναμένεται να φέρει στην ανατριχιαστική υπόθεση η νέα συμπληρωματική κατάθεση που θα κληθεί να δώσει το μικρό κορίτσι, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός υπόπτων για τη σεξουαλική κακοποίησή του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ενδεχομένως μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί στη 12χρονη ένα νέο «πακέτο» ταυτοποιημένων ατόμων από την ΕΛ.ΑΣ., ώστε να αναγνωρίσει ανάμεσα σε αυτά τα «κτήνη» που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα της.

Διαβάστε επίσης: Ο Φώτης Σπύρος «σπάει» τη σιωπή του – Η γνωριμία με τη 12χρονη και την οικογένειά της

26301771

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται, επίσης, οι 7-8 άνδρες, οι οποίοι προσήλθαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και εξετάστηκαν ενόρκως τα τελευταία 24ωρα. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, φέρεται ότι είπαν στους αστυνομικούς πως πιθανότατα είναι ανάμεσα στα άτομα που συνομίλησαν μέσω της εφαρμογής με τη 12χρονη, την πραγματική ηλικία της οποίας αγνοούσαν. Παράλληλα, κάποιοι εξ αυτών ισχυρίστηκαν πως συναντήθηκαν με κοπέλες οι οποίες ήταν ενήλικες, χωρίς όμως να πληρώσουν.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Στα «δίχτυα» των παιδόφιλων 14 μήνες το κοριτσάκι

Η Αστυνομία κατέσχεσε τα κινητά τηλέφωνά τους προκειμένου να σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, για ορισμένους από αυτούς υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν έμειναν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά προχώρησαν και στο επόμενο βήμα, αυτό της διά ζώσης επαφής με το 12χρονο κορίτσι.

294219848 5943488209012376 3003566491658876491 n

Την ίδια ώρα προκαλεί ανησυχία μια πληροφορία που θέλει τις έρευνες των διωκτικών Αρχών να έχουν επεκταθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που είχε αρχικά αναφερθεί, δηλαδή πριν από τον Απρίλιο του 2022. Οι αστυνομικοί φέρεται ότι στέκονται στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης, η οποία δείχνει πως το ένα από τα δύο «πακιστανικά» τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η 12χρονη είχε ημερομηνία ενεργοποίησης τη 18η Ιουνίου 2021, κάτι που θα σήμαινε ότι ο εφιάλτης της άτυχης μικρούλας είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι πιστεύεται.

53ΧΡΟΝΟΣ 6

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί για την υπόθεση ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του Νοσοκομείου «Μεταξά» Νικόλαος Κ., ο 34χρονος επιχειρηματίας Ευθύμιος Κ., ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης Αναστάσιος Λ. και η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, που κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.22365291 1856569201037651 6511570916233408296 n 002

Με εξαίρεση τον 36χρονο, για τον οποίο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, όλοι οι υπόλοιποι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Όσον αφορά την προφυλακισμένη 37χρονη, φέρεται ότι παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής δέχτηκε το πρώτο επισκεπτήριό της από τον σύζυγό της και τη 19χρονη κόρη της.

188833031 4599296156764928 8886987517474429838 n 1 768x1024 002

Γροθιά στο στομάχι αποτελούν οι μαρτυρίες για τη συμπεριφορά του 53χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ απέναντι στη 12χρονη, στην οποία έδινε χαρτζιλίκι για να κάνει βοηθητικές δουλειές. Οπως αποκάλυψε γείτονας του προφυλακισμένου παιδοβιαστή μαστροπού, τον είχε ακούσει να βρίζει χυδαία την ανήλικη όσο εκείνη δούλευε στο κατάστημα. «Μια φορά μίλαγε μαζί μου και αυτός εκνευρίστηκε που δεν γινόταν η δουλειά και της είπε “σκάσε, μωρή @@@, και δούλευε”. Εκείνη δεν αντέδρασε και συνέχισε να φτιάχνει τα ράφια» ανέφερε ο μάρτυρας. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Μίχος, ο οποίος είχε φτιάξει μέχρι «τιμοκατάλογο» για να εκδίδει τη 12χρονη σε σκληρούς παιδεραστές όλων των ηλικιών, πότε για 30 και πότε για 200 ευρώ, συνήθιζε να παίζει με τα αδέλφια του κοριτσιού και με άλλα παιδιά.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...