Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Βιασμός 12χρονης: Στα «δίχτυα» των παιδόφιλων 14 μήνες το κοριτσάκι

Δυσεπίλυτος γρίφος οι πέντε επισκέψεις της 12χρονης στον οίκο ανοχής στο Γκάζι! Περισσότεροι από 25 παιδεραστές κακοποίησαν το κοριτσάκι

Οσο διευρύνονται οι έρευνες γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού τόσο έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για όσα υπέφερε το 12χρονο κοριτσάκι στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου και άλλων σκληρών παιδεραστών, οι οποίοι πλήρωναν όσο όσο για να ικανοποιούν πάνω του τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, το μαρτύριο της ανήλικης είχε αρχίσει 14 μήνες προτού γίνει η καταγγελία.

Michos d
Εως τώρα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που διεξάγουν τις έρευνες, βασίζονταν στις τρεις καταθέσεις της μικρής μαθήτριας, καθώς και σε εκείνες της μητέρας της και του 53χρονου, σύμφωνα με τις οποίες ο εφιάλτης της 12χρονης άρχισε τον περασμένο Απρίλιο. Από τα νεότερα στοιχεία, όμως, που προσκόμισαν στις Αρχές οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε πως το μαρτύριο της ανήλικης διήρκεσε πάνω από έναν χρόνο, και όχι 120 ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Καταπέλτης η δικογραφία για τη μητέρα – Φέρεται να είχε κλείσει εννέα ραντεβού για τη κόρη της

m3

Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα από το γεγονός ότι τα δύο πακιστανικά κινητά, που κάποιοι έδωσαν στη μαθήτρια, ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2021, κάτι που σημαίνει ότι το κοριτσάκι είχε «πιαστεί» στα δίχτυα επικίνδυνων κυκλωμάτων παιδόφιλων πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι πιστευόταν! Ειδικότερα, το πρώτο κινητό καρτοτηλέφωνο, που καταχωρίστηκε στα στοιχεία του αλλοδαπού με αρχικά Η.Μ., ενεργοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Εβδομάδα συλλήψεων για τους παιδόφιλους βιαστές

ilias michos syzygos 850x560 1

Παράλληλα, από τις έρευνες προέκυψε πως οι κάρτες sim που είχε τοποθετήσει το παιδί στις δύο συσκευές Redmi και iPhone ήταν μεν καρτοκινητά, πλην όμως ήταν χρεωμένα σε έναν 65χρονο από το Ουζμπεκιστάν και σε έναν άλλο άνδρα, με καταγωγή από χώρα της Ασίας. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι κάποιος φρόντισε να προμηθευτεί τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά» και να τα δώσει στη μικρή, προφανώς γιατί ήθελε να σβήσει τα ίχνη του. Με βάση όλα τα παραπάνω, οι αστυνομικοί «ξεψαχνίζουν» το παρελθόν του 53χρονου παιδοβιαστή-μαστροπού, περνώντας από «κόσκινο» τις επαφές του, τις επικοινωνίες του, ακόμη και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, ώστε να διαπιστωθεί αν τα ποσά που υπάρχουν σε αυτούς δικαιολογούνται από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του. 

michos 1
Υπέρ της εκδοχής ότι η ανήλικη είχε πέσει πιο πριν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης φέρεται ότι συνηγορεί και το γεγονός ότι στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών χρησιμοποιούσε αγοραίες εκφράσεις, τις οποίες πιθανότατα κάποιοι της έμαθαν, χωρίς εκείνη να αντιλαμβάνεται τα νοήματά τους. Ακόμη και οι κινήσεις της ή οι δικαιολογίες που έβρισκε παρέπεμπαν σε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Οπως εκτιμούν οι Αρχές, η «μεταμόρφωση» του μικρού κοριτσιού δεν είναι δυνατό να έγινε σε μόλις 2-3 μήνες, αλλά χρειάστηκε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

kolwnos 15
Την ίδια ώρα αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει η λίστα των ατόμων που μιλούσαν τηλεφωνικά με το παιδί, αφήνοντας πίσω τους ηλεκτρονικά ίχνη. Τέσσερα εξ αυτών έχουν συλληφθεί, ενώ οι δύο γυναίκες, ηλικίας 32 και 64 χρόνων, στα ονόματα των οποίων φέρεται ότι βγαίνουν αριθμοί τηλεφώνων, ενεπλάκησαν στην υπόθεση λόγω της επαγγελματικής ιδιότητάς τους. Οπως είπαν, ήταν διανομείς δωρεάν sim καρτοκινητής τηλεφωνίας, τις οποίες μοίραζαν στην Ομόνοια.

Ωσπου να γίνει η αλλαγή των στοιχείων, μετά την τοποθέτησή τους στο τηλέφωνο του νέου χρήστη, ήταν στα ονόματά τους. Ομως έπεσαν θύματα κλοπής, με αποτέλεσμα κάποιες από τις sim να καταλήξουν σε λάθος χέρια! Ταυτόχρονα, ερευνάται ο ρόλος έξι ακόμη ατόμων και είναι πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

310136627 5705848829479171 5126794383861412060 n

Αντίθετα, σε δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσονται οι πέντε επισκέψεις της 12χρονης στον οίκο ανοχής στο Γκάζι. Σύμφωνα με υπολογισμούς των Αρχών, περισσότεροι από 25 διεστραμμένοι παιδεραστές βίασαν το κοριτσάκι, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες εναντίον τους. Να σημειωθεί ότι χθες εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του κίτρινου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι παραλάμβανε την ανήλικη και τη μετέφερε πιθανότατα στα σημεία όπου εκδιδόταν. Οπως δικαιολογήθηκε, ο ίδιος είχε δώσει το αυτοκίνητο στον κουνιάδο του, ο οποίος γνωρίζει την ανήλικη. Τέλος, ζήτημα ημερών είναι να οδηγηθούν στον 8ο όροφο της στη ΓΑΔΑ, για να εξεταστούν, τα πέντε ανήλικα αδελφάκια της 12χρονης, που φιλοξενούνται προσωρινά στο Χαμόγελο του Παιδιού. 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...