Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 08 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά σας θέματα...

Το Σάββατο 11.05 με την Εspresso: Πυρηνικός πόλεμος – Οδηγός επιβίωσης!

Μη χάσετε το Σάββατο 11.05 με την Espresso: ΟΔΗΓΟΣ...

Ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης οδήγησε πάνω από μία ώρα έχοντας ως «συνοδηγό» το άψυχο κορμί της μητέρας του

Μητροκτόνος σε κούρσα ανατριχίλας

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 34χρονο, ο οποίος ομολόγησε ότι εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα την 71χρονη μητέρα του. Οπως προκύπτει, ο μητροκτόνος σκότωσε την άτυχη γυναίκα στον Κορινό Πιερίας, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο ίδιος, και, στη συνέχεια, οδήγησε πάνω από μία ώρα έχοντας στη θέση του συνοδηγού το άψυχο κορμί της, προκειμένου να το μεταφέρει στη Χαλκηδόνα, όπου εντοπίστηκε!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ο οποίος παρέμενε άφαντος επί 20 ημέρες και τελικά συνελήφθη προχθές το πρωί, επιβίβασε στις 3 Απριλίου τη μητέρα του στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει μόλις μερικά 24ωρα πριν και πήγαν σε αγροτική περιοχή του Κορινού Πιερίας.

Η άτυχη γυναίκα νεκρή στη θέση του συνοδηγού

Εκεί εκτέλεσε την ηλικιωμένη εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι και, κατόπιν, αφού οδήγησε 61 χιλιόμετρα από επαρχιακό δρόμο, προκειμένου να αποφύγει τα διόδια, έφτασε πίσω από το νεκροταφείο της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου παράτησε το αυτοκίνητο μαζί με το πτώμα!

Ο καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί αμέσως μετά την ειδεχθή πράξη του και περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης με βρόμικα ρούχα και ξυρισμένο κεφάλι, συνελήφθη σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου. Οπως έγινε γνωστό, περίοικοι τον θεώρησαν ύποπτο, καθώς δεν τον είχαν δει στο παρελθόν να κυκλοφορεί στην περιοχή τους, και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του makthes.gr, όταν του έγινε έλεγχος βρέθηκε στην τσέπη του μπουφάν του ένας σουγιάς.

Εν συνεχεία, όταν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον μητροκτόνο και τον έβαλαν στο περιπολικό, «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας εμφανώς ταραγμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση: «Σκότωσα τη μητέρα μου»! Χθες το πρωί πέρασε αμίλητος την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης και οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

mitroktonos mesa
Ο 34χρονος μητροκτόνος

Το αιματοβαμμένο κουβάρι του στυγερού εγκλήματος που συντάραξε το πανελλήνιο άρχισε να ξετυλίγεται στις 4 Απριλίου, όταν εντοπίστηκε το λευκό αυτοκίνητο με το άψυχο σώμα της 71χρονης σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, ενώ δεν έφερε ίχνη κακοποίησης. Μάλιστα προσδιορίστηκε και η ώρα θανάτου της. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο θάνατός της επήλθε από τις 9 ως τις 11 τη νύχτα της 3ης Απριλίου, ενώ δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε.

Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι όπου ζούσε η 71χρονη εντόπισαν, μεταξύ άλλων, ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο στάλθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται γι’ αυτό που χρησιμοποίησε ο 34χρονος για να αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του, και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο μητροκτόνος εξηγούσε ότι προχώρησε στην πράξη εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, αλλά και των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το θύμα, ενώ ζητούσε «συγγνώμη» από όλους, αλλά κυρίως από τον Θεό.

Υστερα από αυτό, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, οι τελευταίες κινήσεις του οποίου καταγράφηκαν σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας της γειτονιάς του. Αστυνομικοί μαζί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερεύνησαν κάθε πιθανό και απίθανο σημείο όπου μπορούσε να είχε «λουφάξει» ο δράστης, ακόμη και στα ορεινά της περιφερειακής ενότητας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ωσπου οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Τούμπα, οι οποίοι πέρασαν για διαρρήκτη τον 34χρονο, οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του.

«Ακουγα κάτι ήχους μέσα στην οικοδομή, είδα το ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει. Σε κάποια φάση έκανα ένα βήμα προς τα πάνω για να δω ποιος είναι και είδα κάποιον με κουκούλα. Ανέβηκα λίγο τα σκαλιά, με απέφυγε και μετά κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει… Μας είπε ότι είναι άστεγος. Λέω: “Δεν γίνεται να έχεις κινητό αφής και να είσαι άστεγος”. Τον σταματήσαμε και καλέσαμε την Αστυνομία» δήλωσε ένας εκ των ενοίκων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...