Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χρήστος Προβίσταλης: Ο Καβαλιώτης που έχει μηνιάτικο καταβροχθίζοντας τον αγλέορα

Ο φαταούλας της «ΤikTokΒank»

Mε δεκάδες χιλιάδες βίντεο να κατακλύζουν το YouTube και το TikTok και χρήστες να σκαρφίζονται καθετί απίθανο προκειμένου να προσελκύουν views (και όχι μόνο), αναρωτιέται κανείς τι άλλο θα δει στις συγκεκριμένες εφαρμογές που σαρώνουν ακόμη και στις μικρές ηλικίες!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Κι όμως, στην περίπτωση του Καβαλιώτη Χρήστου Προβίσταλη, του Chris ASMR, όπως είναι γνωστός στα social media, μείναμε με ανοιχτό το στόμα, παρότι το δικό του στόμα ανοιγοκλείνει ακατάπαυστα προκειμένου να καταβροχθίζει μέσα σε χρόνο dt (ακόμη και για… πρωινό) τεράστιες ποσότητες φαγητού!

kavaliotis230243

Ο υπέρβαρος νεαρός μίλησε στην «Espresso» για το πώς αποφάσισε να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο, καθώς οι περισσότεροι θα πουν πως παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία του. Εξομολογείται ότι βιοπορίζεται αποκλειστικά από το YouΤube και το TikTok, ενώ αποκαλύπτει και το τηλέφωνο που δέχτηκε από τον ράπερ των Going Through «Θηρίο», ώστε να τον βοηθήσει να χάσει κιλά ακολουθώντας το δικό του παράδειγμα!

Αρχικά, πες μας λίγα πράγματα για εσένα.

Είμαι 34 ετών γεννήθηκα στην Καβάλα και σπούδασα Νοσηλευτική. Αφού τελείωσα τις σπουδές μου και δεν έβρισκα δουλειά στην Ελλάδα, πήγα στη Γερμανία και μετά στην Αγγλία για δουλειά. Στην Αγγλία έζησα έξι χρόνια και το 2021, στην πανδημία του κορονοϊού, επέστρεψα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Ποιος ήταν ο λόγος που μάζεψες τα πράγματά σου από το εξωτερικό και γύρισες;

Λόγω της πανδημίας. Νόσησα από κορονοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα! Με είχαν καλωδιωμένο και με οξυγόνο για οκτώ ημέρες ενώ ήμουν στην Αγγλία. Οταν έγινα καλύτερα, γύρισα στην Ελλάδα για να ανανεώσω το διαβατήριό μου. Υπήρχε όμως μεγάλη καθυστέρηση λόγω της κατάστασης με τα lockdowns. Καθώς πλέον δεν είχα δουλειά στην Αγγλία και επειδή φοβόμουν για την υγεία μου, αποφάσισα να παραμείνω στην Καβάλα για όσο πήγαινε, όπου τελικά παραμένω μέχρι σήμερα.

kavaliotis230244

Πώς σου ήρθε η ιδέα με τα βίντεο στο YouTube και το ΤikTok, τρώγοντας τεράστιες ποσότητες φαγητού on camera;

Ξεκίνησα τα βίντεο τον Μάρτιο του 2022. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 έφτασα σε τέτοιον αριθμό views και ακολούθων ώστε να βγάζω χρήματα από το YouTube, ανεβάζοντας καθημερινά δύο βίντεο. Αυτό που κάνω είναι απλά να τρώω μπροστά σε μια κάμερα και να σχολιάζω αυτά που καταναλώνω! Δεν είναι δική μου ιδέα – είναι κάτι που έχω δει στο εξωτερικό.

Πώς μπορείς και καταναλώνεις τόσο μεγάλες ποσότητες;

Αυτό είναι λίγο σχετικό – δεν θεωρώ ότι τρώω μεγάλες ποσότητες! Ζυγίζω 175 κιλά και είναι αυτά που τρώω στην καθημερινότητά μου. Το να φάω ένα ολόκληρο κοτόπουλο ή μια ολόκληρη τούρτα ίσως είναι το πιο υπερβολικό που έχω κάνει σε βίντεο. Δεν κάνω κάποια υπερβολή για τα views! Είναι αυτά που θα έτρωγα έτσι και αλλιώς. Εγώ δεν μπορώ να συγκριθώ με κάποιον που είναι στα 100 κιλά ή στα 50 κιλά. Αλλο ντεπόζιτο έχει ένα τζιπ, άλλο έχει ένα Fiat!

kavaliotis230242

Τι θεωρείς ότι σε έχει κάνει να ξεχωρίζεις στο TikTok και το You Tube;

Αυτό που αρέσει στον κόσμο είναι ότι δεν παριστάνω κάποιον, ότι είμαι ο εαυτός μου και αυθόρμητος.

Πόσους ακολούθους έχεις πλέον;

Στο TikTok έχω 125.000 ακολούθους και στο YouΤube 37.400 περίπου εγγεγραμμένους στο κανάλι μου.

Οπως έχω δει σε φωτογραφία σου, δεν είχες πάντα παραπάνω κιλά – ήσουν πιο αδύνατος…

Αυτά τα κιλά τα έχω από μικρό παιδί, απλώς κατάφερα δύο φορές να αδυνατίσω! Tην πρώτη φορά έχασα 40 κιλά σε τέσσερις μήνες και τη δεύτερη φορά, που ξεκίνησα να πηγαίνω και γυμναστήριο, έκανα το λάθος να πάρω αναβολικά. Μου έκαναν πολύ κακό στην υγεία μου! Hθελα να γίνω πιο ογκώδης και έτρωγα οτιδήποτε από junk food! Συνέχεια ο οργανισμός μου ζητούσε όλο και πιο πολλές θερμίδες, και έτσι έγινα ακόμη πιο… θηρίο.

kavaliotis23024
Την περίοδο που δεν είχε τα παραπανίσια κιλά

Nαι, αλλά δεν φοβάσαι ότι όλο αυτό μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία σου; Δεν θέλεις να χάσεις κιλά;

Ναι φυσικά και θέλω να χάσω κιλά, αλλά θέλω να γίνει ομαλά και με υγιή τρόπο. Δεν με ενοχλεί καθόλου η εικόνα μου, απλά θέλω να το κάνω για λόγους υγείας. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έχω κιλά για τα βίντεο και τους ακολούθους μου, για τη δημοσιότητα δηλαδή.

Πώς βιοπορίζεσαι;

Ξεκάθαρα από το YouΤube, από τα χρήματα δηλαδή που βγάζω μέσα από τα views. Aυτό θέλω πλέον να κάνω στη ζωή μου για πάντα, αυτή θα είναι η δουλειά μου, ακόμη και όταν χάσω κιλά.

kavaliotis230241

Σε έχουν προσεγγίσει γιατροί ή διαιτολόγοι ώστε να σε βοηθήσουν;

Ναι, δέχομαι πολλά μηνύματα από γιατρούς και διαιτολόγους ώστε να με βοηθήσουν. Το πιο «ηχηρό» είναι ότι με πήρε τηλέφωνο ο ράπερ «Θηρίο». Ζύγιζε πολλά κιλά στο παρελθόν, έκανε εγχείρηση και τα έχασε. Μου είπε ότι θέλει να με βοηθήσει, να δώσει ο ίδιος τα χρήματα για το χειρουργείο σε έναν πολύ καλό γιατρό δικό του, ώστε να χάσω κιλά. Ηταν πολύ συγκινητικό και τιμητικό για εμένα, αλλά αρνήθηκα, διότι δεν θέλω να μπω σε διαδικασία χειρουργείου.

Εχεις αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα; Σε αναγνωρίζουν στον δρόμο;

Ναι! Με σταματούν στον δρόμο, με αναγνωρίζουν και μου λένε ότι με παρακολουθούν καθημερινά. Δέχομαι πολλά σχόλια στα social media, και θετικά και αρνητικά, αλλά δεν έχω haters που να με κάνουν να στενοχωρηθώ για κάτι που θα μου γράψουν. Επίσης, δεν θέλω να αποτελώ πρότυπο για κανέναν – σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να μη με παρακολουθεί!

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...