Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε...

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες,...

Πώς να συνδυάσετε τα παπούτσια σας με ένα φόρεμα;

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή, πως αλήθεια να συνδυάσω αυτά τα υπέροχα παπούτσια με ένα φόρεμα; Ειδικά αν το ζευγάρι παπούτσια έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά όπως έντονο χρώμα, animal print, ή ακόμη και σχέδιο που μπορεί να κάνει το παπούτσι να μοιάζει «φορτωμένο».

Αρκεί να ξέρετε πως για κάθε τύπο παπουτσιού υπάρχει το κατάλληλο φόρεμα! Με μερικές βασικές συμβουλές μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα και να είστε στη μόδα πάντα. Μπορεί τα χρώματα να είναι ένας από τους πιο basic κανόνες αλλά για να πετύχετε το τέλειο λουκ πρέπει να προσέξετε λίγα παραπάνω πράγματα.

Χωρίς περισσότερη καθυστέρηση, ας ανακαλύψουμε τον μαγικό κόσμο του mix n’ match σε παπούτσια και φόρεμα edition!

Πώς Επιλέγω Χρώμα Για να Συνδυάσω Φόρεμα με Παπούτσια;

Κανόνας πρώτος και βασικός: Συνδυασμοί χρωμάτων. Δεν μπορείς να προχωρήσεις στον σχεδιασμό του απόλυτου λουκ αν τα χρώματα δεν ταιριάζουν. Για αυτό, ας αναλύσουμε ποιοι είναι οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων. Να θυμάστε πως ο μέγιστος αριθμός χρωματικών συνδυασμών είναι ο μαγικός αριθμός τρία.

Total black και total white είναι πάντα στη μόδα και αναδεικνύουν την κομψότητα και την χάρη σας. Η μαύρη γόβα με ένα μαύρο φόρεμα μπορεί να αναδείξει την δυναμικότητα και την θηλυκότητα στο στυλ σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Δοκιμάστε τους ριζοσπαστικούς αντιθετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που βγαίνουν από τα βασικά χρώματα. Οι αντιθετικοί συνδυασμοί μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να συγκεντρώσετε τα βλέμματα πάνω σας. Προσοχή όμως γιατί υπάρχει περίπτωση να μην επιλέξετε τα σωστά χρώματα και το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό. Μπορείτε να συνδυάσετε το κίτρινο με το μπλε, το μαύρο με το λευκό, το μπλε με το κόκκινο.

Τέλος, τα γήινα χρώματα σε φορέματα και παπούτσια πάντα ταιριάζουν και δίνουν την αίσθηση της αρμονίας. Δοκιμάστε γκρι παπούτσι με λευκό φόρεμα, πράσινο με μπεζ, ή αποχρώσεις το καφέ.

Πρακτικότητα ή Έμφαση στο Λουκ;

Ακόμη ένας βασικό κανόνας που πρέπει να ακολουθείτε όταν συνδυάζετε παπούτσια με φόρεμα είναι η πρακτικότητα. Παρόλο που ένα ζευγάρι pumps ταιριάζει με ένα μίνι φόρεμα και δημιουργεί μια σέξι, κομψή εμφάνιση, πολλοί βρίσκουν αυτά τα παπούτσια άβολα και δύσκολα στο περπάτημα.

Όταν σχεδιάζετε μια εμφάνιση για κάθε περίσταση, το να προσέχετε την πρακτικότητα και την άνεση οδηγεί σε καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα φορώντας γόβες με χοντρό τακούνι, παπούτσια με επένδυση, φανταχτερά μποτάκια ή sneakers τύπου adidas Originals με το φόρεμά σας, ενισχύει την άνεση χωρίς να θυσιάζει το στυλ. Επίσης, σκεπτόμενη με αυτό τον τρόπο μπορείτε ευκολότερα να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.

Πώς Κάνεις Statement με το Σωστό Ζευγάρι Παπούτσια;

Που πηγαίνεις και ποια ώρα της ημέρας? Αυτή αποτελεί μια ερώτηση κλειδί για να μπορέσεις να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς παπουτσιών με φορέματα. Τα καθημερινά φορέματα δεν πρέπει να συνδυάζονται με αστραφτερά παπούτσια, όπως επίσης ένα βραδινό φόρεμα θα φαίνεται “λίγο” αν το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Ίσως σε βοηθάει να σκέφτεσαι και ένα θέμα καθώς κάνεις τους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλεις να κάνεις ένα bohemian ή τροπικό λουκ ή σύμφωνα με το mood της ημέρας να προτιμάς κάτι πιο ροκ.

Πάντοτε να σκέφτεσαι που θα πας και αν αυτό απαιτεί μια πιο σύνθετη βραδινή εμφάνιση ή κάτι πιο καθημερινό. Για κάθε περίσταση θα βρεις το τέλειο φόρεμα που συνδυάζεται με το τέλειο παπούτσι.

Τύποι Παπουτσιών για να Συνδυάσετε ένα Φορέματα

Τι τύποι παπουτσιών ταιριάζουν με φορέματα? Αυτή είναι μία πάρα πολύ καλή ερώτηση που βασανίζει αρκετές γυναίκες. Υπάρχουν κάποια βασικά ζευγάρια παπούτσια που πάντα ταιριάζουν με φόρεμα. Αν έχετε ένα ζευγάρι από το καθένα τότε πάντα θα έχετε τη δυνατότητα συνδυασμού.

Τα peep toe παπούτσια ταιριάζουν απίστευτα με κοντά ή μέχρι το γόνατο φορέματα. Οι pumps γόβες συνδυάζονται με απίστευτα πολλά ρούχα γιατί αποτελούν το κλασικό και συνάμα κλασικό. Φορέστε τες με pencil φούστες, μακριά και κοντά φορέματα.

Οι μπότες αποτελούν το τέλειο παπούτσι για φθινόπωρο και χειμώνα. Φορέστε τις ψηλές σας μπότες με κοντα και κάτω από το γόνατο φορέματα. Ας μην ξεχνάμε τις μπαλαρίνες και τα sneakers που μπορούν να φορεθούν σε πιο καθημερινούς συνδυασμούς με φόρεμα. Για τους καλοκαιρινούς μήνες, σανδάλια και mules μπορούν εύκολα να σε βγάλουν από την δύσκολη θέση. Ταιριάζουν απίστευτα με φορέματα.

Τέλος, τα παπούτσια με prints αποτελούν από μόνα τους statement. Φορέστε τα με πιο ουδέτερα φορέματα στο χρώμα του background του print για να αναδείξετε τα παπούτσια σας. Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να απολαύσετε το χρόνο σας, να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας, να προσαρμόσετε τη μόδα στις ανάγκες σας και να αγοράσετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει στο PRM.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...