Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Νυφικές παντόφλες: Για να αισθάνεστε μοναδική και στην προετοιμασία του γάμου σας!

Την ημέρα του γάμου της, κάθε γυναίκα αξίζει να νιώθει βασίλισσα από την προετοιμασία μέχρι και το γλέντι και από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Οι νυφικές παντόφλες προσφέρουν κάτι περισσότερο από απλή άνεση. Είναι ένα σύμβολο κομψότητας και χάρης που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, κάτι που καθορίζει μια τόσο σημαντική περίσταση.

Οι νυφικές παντόφλες αποτελούν μία απαραίτητη αγορά για κάθε γυναίκα που ετοιμάζει το γάμο της και θέλει να είναι κομψή και υπέροχη καθ’ όλη την προετοιμασία στην ομορφότερη ημέρα της ζωής της. Δεν είναι απλώς ένα ακόμη αξεσουάρ: είναι μία υπενθύμιση της σημασίας που έχει αυτή η μέρα, παρέχοντας στην μέλλουσα νύφη μία αίσθηση πολυτέλειες και περιποίησης σε μία μέρα γεμάτη συναισθήματα αλλά και προετοιμασίες!

Από τη στιγμή που θα τις φορέσει, οι νυφικές παντόφλες γίνονται μέρος του νυφικού συνόλου της νύφης, ολοκληρώνοντας την εικόνα της περιποίησης και κομψότητας που αρμόζει στην ημέρα. Προσφέρουν επίσης μια νότα πρακτικότητας, διασφαλίζοντας ότι το τιμώμενο πρόσωπο θα κινείται και θα προετοιμάζεται με άνεση ενώ την βάζουν και στο ρόλο της, ως η πιο λαμπερή νύφη που πάντα ονειρευόταν να είναι.

Στη συλλογή Tsakalian με νυφικές παντόφλες, θα βρείτε τα πιο κομψά και μοντέρνα σχέδια με έμφαση στη λεπτομέρεια για την ημέρα που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην νύφη.

Περιηγηθείτε σε μία σειρά προϊόντων με εντυπωσιακά και μοντέρνα σχέδια, κατασκευασμένα με μεράκι και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Όλες οι νυφικές παντόφλες Tsakalian απευθύνονται σε γυναίκες με υψηλή αισθητική που θέλουν να είναι κομψές κατά τις ώρες της νυφικής προετοιμασίας στο σπίτι. Βρείτε σατέν παντόφλες σε εκρού, λευκό, ροζ, κόκκινο ή και μπλε ή μαύρο χρώμα.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο ανάμεσα σε χειροποίητες νυφικές παντόφλες με φυσικά φτερά από μαραμπού ή δαντέλα, σε σατέν υφή, με μαλακό πέλμα, αντιολισθητική σόλα, κλειστές ή εξώνυχες, με μονοκόμματο, ξέχωρο ή χωρίς καθόλου τακούνι. Αν φοβάστε ότι θα σας κουράσει το τακούνι στις νυφικές παντόφλες, έχετε κατά νου ότι είναι σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει άνεση και σταθερότητα.

Τα παπούτσια Τσακαλιάν βρίσκονται κοντά σας από το 1942 παρέχοντας υποδήματα υψηλής αισθητικής και στυλ, που αντέχουν στο χρόνο και χαρίζοντας στα πόδια σας άνεση, κομψότητα και ποιότητα.

Tsakalian.gr, Κολοκοτρώνη 52, 18531, Πειραιάς

210 4129878

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...