Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Παρασκευή 02 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήνετε…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να αντιμετωπίσετε προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Διατηρήστε την προσοχή σας, σε συνδυασμό με την επιμέλεια στην εργασία σας, ώστε να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί κι εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως το πεπρωμένο δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού για να επιτευχθούν αυτά που επιδιώκετε θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά. Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήνετε μαύρες σκέψεις να κρατούν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα. Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στους άλλους τομείς σας.

ΛΕΩΝ: Ερευνήστε τα αληθινά σας συναισθήματα για να διώξετε μια και καλή ό,τι αντηχεί από προβληματικές σχέσεις του παρελθόντος, μια που το άγχος δεν ήταν ποτέ καλός σύμβουλος σε θέματα αγάπης και έρωτα. Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους που δεν τους οφείλετε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Αν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι τελικά για καλό σας. Σε ό,τι αφορά την εργασία σας, φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας. Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τη ζωή με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο. Να είστε ευέλικτοι με κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Αν ένας τομέας της δουλειάς σας δεν σας ικανοποιεί, προβείτε στις απαιτούμενες κινήσεις, ώστε να τον αναλάβει άλλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τον χρόνο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενθουσιάζουν. Μην αποφεύγετε να προχωρήσετε στη λύση μιας παρεξήγησης με κάποιο συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σας βοηθούν να ξεχάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε έμφαση στις υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει τώρα τελευταία. Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής. Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα, λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο συναισθηματικός τομέας είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία. Με τις ευνοϊκές για το ζώδιό σας όψεις θα δείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...