Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα υπάρξουν αναποδιές, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Αποφύγετε λοιπόν τις υπερβολές, για να…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας κι έργων και απαιτείται αυτοπειθαρχία και τάξη. Διατηρήστε μετρημένη και σοβαρή στάση απέναντι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φίλος σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο -και όχι με προστριβές- τα θέματα που σας απασχολούν ή τις καταστάσεις που εξακολουθούν να σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση που πρέπει να πάρετε. Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, κάντε καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητήματα της ζωής σας είναι πρώτη προτεραιότητά σας και χρειάζονται έξυπνες στρατηγικές και καινούργιους διακανονισμούς. Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αναβάλλετε να διευθετήσετε πρακτικά θέματα. Εξάλλου, κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας φτιάξουν το κέφι. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα υπάρξουν αναποδιές, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Αποφύγετε λοιπόν τις υπερβολές, για να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι και μη λογοδοτείτε στους πάντες για κάθε σας κίνηση. Προσεγγίστε με αργά και σταθερά βήματα μια καινούργια ερωτική εμπειρία.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε χαρά και εργασία, για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέστε καινούργιους στόχους έχοντας μετρημένη αισιοδοξία, καθώς η αλλαγή κάποιων νοοτροπιών θα σας κάνει να βρείτε διεξόδους σε ό,τι σας απασχολούσε. Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επενδύστε χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας και να μη γυρνάτε σε άσχημες καταστάσεις. Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους. Για να είστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, μια που η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο γήινα, γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις καταστάσεων. Παράλληλα δώστε προσοχή στις επαγγελματικές σας διευθετήσεις. Μην ψάχνετε υλιστικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχτείτε στην εσωτερική σας δύναμη.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, όμως πρώτα θα δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο προτού προχωρήσει. Τολμήστε καινούργια ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...