Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε παρέα με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ…

ΚΡΙΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωής σας θα αυξήσουν τη μαχητικότητά σας αλλά και τις υποχρεώσεις σας. Οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν θα σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και ίσως σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούργια σχέδια και αποκολληθείτε από σφάλματα του παρελθόντος για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν. Παρά τις δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα, θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια που δεν θα είναι παρά καθαρές υποδείξεις για το τι απαιτείται να κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στιλ σας ούτε και στον χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που είναι νέα και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους. Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που κυριαρχούσαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση τον σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίξει τα υπέρτατα σημεία. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε παρέα με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Οι παρεξηγήσεις προκαλούνται όταν δεν γνωρίζετε τι θέλετε. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε τις διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές. Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να αποδώσουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε περισσότερο αισθητή την παρουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Αν επιθυμείτε να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα υποδεικνύει η καρδιά σας. Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και μπορούν να γίνουν αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες για να έχετε και άμεσες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε δρόμους. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε ένα αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ