Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε παρέα με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ…

ΚΡΙΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωής σας θα αυξήσουν τη μαχητικότητά σας αλλά και τις υποχρεώσεις σας. Οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν θα σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και ίσως σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούργια σχέδια και αποκολληθείτε από σφάλματα του παρελθόντος για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν. Παρά τις δυσκολίες στον αισθηματικό τομέα, θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε με κάθε ειλικρίνεια τον σύντροφό σας και σταθείτε δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια που δεν θα είναι παρά καθαρές υποδείξεις για το τι απαιτείται να κάνει. Χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και όχι συμβουλάτορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσετε την ψυχραιμία σας και να εκφραστείτε με λόγια που δεν αρμόζουν στο στιλ σας ούτε και στον χαρακτήρα σας, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για εσάς. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και ειδικά αυτά που είναι νέα και δεν έχετε μελετήσει καλά τις προοπτικές τους. Εξετάστε κάθε πληροφορία που θα πάρετε και προβείτε στις απαραίτητες επαφές με τους συνεργάτες σας, χωρίς να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που κυριαρχούσαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση τον σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίξει τα υπέρτατα σημεία. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε παρέα με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος του μήνα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Οι παρεξηγήσεις προκαλούνται όταν δεν γνωρίζετε τι θέλετε. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να αποφύγετε τις διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες. Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές. Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να αποδώσουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε περισσότερο αισθητή την παρουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Αν επιθυμείτε να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα υποδεικνύει η καρδιά σας. Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και μπορούν να γίνουν αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες για να έχετε και άμεσες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε δρόμους. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε ένα αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...