Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από…

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μη δώσετε την εντύπωση στα άτομα του περιβάλλοντός σας πως προσπαθείτε να τα εκμεταλλευτείτε. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε σήμερα αγγίζει πολλούς από τους τομείς σας και ειδικότερα τον επαγγελματικό, τον οικονομικό και τον συναισθηματικό. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα δεν πρέπει να διστάσετε να ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και ακούστε κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν οι δικοί σας άνθρωποι για να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Οι ιδέες σας θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η τόλμη και η αποφασιστικότητά σας να παίζουν κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε να δείχνετε κατανόηση στις αδυναμίες των άλλων. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

ΛΕΩΝ: Με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ενώ πολλές υποθέσεις σας θα εξελιχθούν ικανοποιητικά. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις, μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά θα είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά. Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και βρεθείτε κοντά με όσους σας αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ: Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις και στα οικονομικά σας φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυνατότητες που έχετε είναι μεγάλες και οι δυσκολίες που θα συναντήσετε μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις, και προβείτε τώρα στις πιο σημαντικές ενέργειες. Για να νιώσετε πιο όμορφα και χαρούμενα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου όπου ζείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά, και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους. Ο,τι καλύτερο για εσάς αυτή τη στιγμή είναι μια παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Αλλάξτε σκηνικό στην ερωτική σας ζωή βάζοντας περισσότερο αισθησιασμό. Μη χαρίζετε στους άλλους ό,τι σας ανήκει και έχετε κουραστεί να το αποκτήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα ανοίξουν νέους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μπορέσει να αναπνεύσει μια επαγγελματική σας σχέση πρέπει οπωσδήποτε να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας. Ισορροπήστε με διπλωματικές κινήσεις τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...