Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να νιώσετε καλύτερα και να βρείτε πρόσωπα που θα σας…

ΚΡΙΟΣ: Η συναισθηματική ένταση που βιώνετε θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε κάποιους φίλους σας. Αποφύγετε να υποχρεώσετε τον εαυτό σας σε εσωτερικούς συμβιβασμούς που πολύ σύντομα θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε έτοιμοι να δείτε και από άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε στη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των δικών σας ατόμων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που διαθέτετε δεν θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε – όχι μόνο εσείς αλλά και όσοι σας συναναστρέφονται. Το πιο σημαντικό θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας, ώστε να αποφύγετε την επανάληψή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Δεν πρέπει να υποχωρήσετε με την πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε πίσω σας διάφορες καταστάσεις που είναι δεδομένο ότι σας προκαλούν ανασφάλεια και αλλάξτε τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, που θα είναι σημαντική για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε ανεξάρτητα για να επιλύσετε ορισμένα επαγγελματικά ζητήματα και για να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ακόμα δουλειά, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να καλλιεργηθεί η εμπιστοσύνη σας στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να νιώσετε καλύτερα και να βρείτε πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν κάνουν θαύματα όταν αποφασίζετε να δράσετε για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις. Πάνω απ’ όλα όμως είναι επιτακτικό να σταματήσετε να αγχώνεστε. Σε αυτό θα βοηθηθείτε αν βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και μειώσετε τα έξοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη γκρινιάζετε για τις αντιξοότητες που εμφανίζονται, αλλά διορθώστε τις. Μπορεί οι αυτοπεριορισμοί να σας μπλοκάρουν, αλλά η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε ενεργοποιείται. Οταν ένας τομέας σας δεν πάει και τόσο καλά, πρέπει να κάνετε ανακατατάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν σας πιέζει κανείς και από εσάς εξαρτάται πραγματικά το να κάνετε κάτι για να πάψετε να αισθάνεστε θύμα. Διευκρινίστε εκ νέου στα άτομα του περιβάλλοντός σας ορισμένα ασαφή σημεία, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε πείσματα και περίεργες αντιδράσεις για να μην πέσετε σε αντιφάσεις. Κάντε τα αρνητικά θετικά με διπλωματία, εξυπνάδα και κυρίως με ευέλικτες κινήσεις. Οι μικρές παγίδες που διαισθάνεστε εντοπίζονται στην ασυνεννοησία στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαφές σας θα γίνουν ουσιώδεις και θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και δυναμώστε τη θέση σας. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν και σας εξουθενώνουν ψυχικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...