Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα, προβλέψτε τυχόν δυσκολίες και προβάλετε τις ικανότητές σας στο…

ΚΡΙΟΣ: Από τη μία αγωνίζεστε να προχωρήσετε και από την άλλη πρέπει να κάνετε υπομονή σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μην αγανακτείτε, γιατί πολύ σύντομα θα περάσει η θύελλα. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα σας θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε την ένταση και τις εργασιακές περιπλοκές να σας αποσυντονίζουν, γιατί το αποτέλεσμα είναι να σπαταλάτε τα χρήματά σας αλλά και τον χρόνο σας σε άσκοπες δραστηριότητες. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα, προβλέψτε τυχόν δυσκολίες και προβάλετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Ανακαλύψτε τι σας προκαλεί αναστολές και θα βάλετε σε τάξη ό,τι σας ταλαιπωρεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε τι θέλετε και επιλέξτε το αποφασιστικά. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά κι αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, μην επιτρέψετε να σας αποπροσανατολίσουν. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε κάποια άτομα για υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΛΕΩΝ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες των άλλων και μείνετε χωρίς εναλλακτικές λύσεις, γιατί ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσουν. Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας βοηθούν να βρίσκετε τις σωστές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ότι θα τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, γιατί οι μέρες θα είναι αρκετά περιπετειώδεις σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά πράγματα θα κριθούν από τη στάση σας και την ανταπόκρισή σας στις επιταγές των ημερών. Είναι καλό να δείξετε στα άτομα που σας περιβάλλουν πόσο έχετε την ανάγκη τους, κρατήστε όμως τις απαραίτητες ισορροπίες για το δικό σας καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε συνετοί, προνοητικοί και ρεαλιστές στα σχέδια που έχετε κατά νου. Ο,τι προκύψει τώρα θα καθορίσει την πορεία που θα έχετε στη συνέχεια. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να αποφύγετε διχογνωμίες ανάμεσα σε εσάς και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα αποτελέσει εγγύηση για τις όποιες διευθετήσεις και η υποστήριξη που θα εισπράξετε από τους ξένους θα συντελέσει στην αίσια πορεία των σχεδίων σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες απαιτείται να πάρετε κι άλλα μέτρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα-σταθμός σήμερα και η αρχή μιας ξεχωριστής περιόδου για όλη την γκάμα των σχέσεών σας, είτε επαγγελματικών είτε αισθηματικών. Είστε έτοιμοι και διαθέτετε πλέον τα απαραίτητα επιχειρήματα για να κινηθείτε σωστά και τις πιο δύσκολες ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις και οι αμφιταλαντεύσεις θα δοκιμάζουν την κρίση αλλά και θα απειλούν τη συναισθηματική σας ισορροπία. Πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας, γιατί ίσως αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες.

ΙΧΘΥEΣ: Οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να δείτε κατάματα την πραγματικότητα που εδώ και καιρό αγνοούσατε, ενώ παράλληλα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ουσιαστικές ανάγκες σας. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας χωρίς βιαστικές κινήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...