Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Το νέο αμόρε της Τσαγκά!

Η δημοσιογράφος μετά το τέλος του γάμου της με τον Τζανετάτο βρέθηκε στην αγκαλιά βιολόγου!

Νέος έρωτας στη ζωή της Ελένης Τσαγκά. Φουλ ερωτευμένη είναι και πάλι η δημοσιογράφος του Star μετά το τέλος του γάμου της με τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζανετάτο και την έκδοση του διαζυγίου τους, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο 44χρονος βιολόγος Νίκος Γδοντέλης είναι ο νέος της σύντροφος. «Είμαι πολύ καλά, είμαστε μαζί ένα χρόνο» εξομολογήθηκε μάλιστα η ανκοργούμαν σε συνέντευξή της.4rf4w56et 1

Ο αγαπημένος της είναι σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων από το 1995 σε θέματα Ασφάλειας, Ποιότητας και Οργάνωσης, και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Με τον Νίκο περνάμε καλά, ταιριάζουμε πολύ και έχει απίστευτο χιούμορ. Πρέπει να χαμογελάμε συνεχώς και να μη χάνουμε στιγμή από τη ζωή μας» δήλωσε η Ελένη.

Η πρώτη συνάντηση

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω κοινών γνωστών και από το βράδυ που τους σύστησαν δεν χώρισαν ούτε για μία ώρα! Ο σύντροφός της είναι ιδιαίτερα γνωστός στον επαγγελματικό του κύκλο και το 2006 εξέδωσε το βιβλίο με τίτλο «HACCP από το Α έως το P – Ασφάλεια Τροφίμων», ενώ έχει φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega «Ολα για την υγεία mou».

Η Ελένη Τσαγκά, έπειτα από επτά χρόνια γάμου με τον γνωστό εφοπλιστή Δημήτρη Τζανετάτο και την απόκτηση των δίδυμων παιδιών τους είναι και τυπικά ελεύθερη, αφού το διαζύγιό τους -κοινή συναινέσει- εκδόθηκε πριν από λίγους μήνες. «Πέρασα ένα διαζύγιο, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να περνάμε τα εμπόδια και να προχωράμε μπροστά» είχε πει η ίδια.

Πάντως πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της αποκάλυψε πως οι σχέσεις τους είναι άριστες και πως ο εφοπλιστής έχει γνωριστεί με τον νυν σύντροφο της δημοσιογράφου. «Οχι πως είναι και φίλοι. Τυπικές είναι οι σχέσεις τους. Το μέλημα των δύο πρώην συζύγων είναι τα παιδιά τους, η Μαρίνα και ο Γεώργιος-Ευάγγελος, που σήμερα είναι τεσσάρων χρόνων».

Πρόσφατα η Ελένη Τσαγκά και ο Νίκος Γδοντέλης βρέθηκαν καλεσμένοι σε αποκριάτικο πάρτι, με εκείνον ντυμένο ροκ σταρ και τη δημοσιογράφο χίπισσα!

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι πως ο Νίκος Γδοντέλης είναι και αυτός μπαμπάς. Το 2008 σε άρθρο που υπέγραφε ο ίδιος με τίτλο «Πατέρας και μάνατζερ» αποκάλυπτε: «Διαπιστώνω ολοένα και πιο πολύ πως είναι τελικά δύσκολο να είσαι πατέρας και manager. Η ενασχόληση με το παιδί σε θέλει γλυκό, να καταλαβαίνεις τις αδυναμίες του, να έχεις υπομονή, να παίζεις, να θυσιάζεις τα θέλω σου, να είσαι συγκαταβατικός και πράος. Οταν η μάνα δουλεύει σκληρά, όπως ο πατέρας, τότε το παιδί χρειάζεται τον πατέρα να είναι μπαμπάς, δηλαδή μερικά κλικ πιο κοντά του. Η μεγάλη ανατροπή συντελείται όταν βγαίνω από τον ρόλο του πατέρα και βρίσκομαι στον στίβο μάχης της αγοράς. Εκεί που τίποτα δεν άλλαξε από τον ερχομό του πιτσιρικά. Γλυκός πατέρας ή σκληρός manager. Οι περιστάσεις σήμερα επιβάλλουν σε εμάς τους managers που αποκτήσαμε παιδί να είμαστε ολοκληρωμένοι μπαμπάδες. Και παρών στην καθημερινότητα του παιδιού και δυναμίτης στην αγορά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...