Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η Ιωαννίδου σε… Dancing στην Πάτρα!

Θα είναι επίτιμο μέλος της κριτικής επιτροπής σε μεγάλο διαγωνισμό χορού την Κυριακή 8 Μαρτίου

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να της έχει κλείσει την πόρτα του «Dancing with the stars», εκείνη όμως δεν παύει να είναι περιζήτητη στον χώρο του χορού, τον οποίο υπηρετεί με πάθος και αγάπη για πολλές δεκαετίες.

Η Μαρία Ιωαννίδου θα πρωταγωνιστήσει στο χορευτική εκδήλωση «Famous Star Dance» που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου στο γυμναστήριο του Απόλλωνα, στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 300 διαγωνιζομένων.

Η θρυλική χορεύτρια θα είναι επίτιμο μέλος της κριτικής επιτροπής και θα προσφέρει στη νικήτρια μια υποτροφία για δωρεάν φοίτηση ενός χρόνου στη δική της σχολή χορού.

Η σχολή

«Είμαι η τελευταία χορεύτρια, εκείνη που έκλεισε τον κύκλο της “χρυσής” εποχής του χορού στη χώρα μας, εδώ και δεκαοκτώ χρόνια διατηρώ δικές μου σχολές χορού, έχω τραυματιστεί επανειλημμένως χορεύοντας, δεν έκανα παιδί ένεκα του χορού, έχω δώσει εκεί όλη μου τη ζωή. Ε, όχι να μην μπορώ να συμμετάσχω σε ένα “Dancing with the stars”» είχε δηλώσει η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξή της στην «Espresso» πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σήμερα, με την ευκαιρία της συμμετοχής της στο μεγάλο χορευτικό σόου της Πάτρας, τονίζει πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα events του είδους που έχουν γίνει ποτέ και είναι πολύ ικανοποιημένη, αφού κι εκείνη θα βάλει τη σφραγίδα της σε αυτό.

«Πραγματικά είναι μια πολύ μεγάλη χορευτική εκδήλωση, στην οποία παίρνουν μέρος χορευτές από σχολές χορού, όχι μόνο της Πάτρας αλλά όλου του νομού Αχαΐας.

»Οι κριτές του διαγωνισμού “Famous Star Dance 2015” είναι όλοι τους καταξιωμένοι χορευτές και χορογράφοι, με πολύχρονη πείρα σε διαγωνισμούς και με ένα αξιόλογο βιογραφικό ως άνθρωποι της τέχνης» συμπληρώνει η ηθοποιός.

Συμμετοχές

Να πούμε ότι στην κριτική επιτροπή του event είναι ο Ηλίας Λαδάς, τον οποίο γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» ως παρτενέρ της Ευγενίας Μανωλίδου, της Ελεονώρας Μελέτη και της Ελισάβετ Σπανού, ο χορευτής και τραγουδιστής Erikk Nour, o χορογράφος Γιάννης Τσερκίνης που είχε ντάμα τη Λάουρα Νάργες στο «DWTS 2», η δασκάλα χορού Ολγα Βαθειώτη, η Καλυψώ Κράνου, η Γεωργία Κλώνη και o χορευτής και ηθοποιός Αγγελος Χατζής, ο οποίος μάλιστα θα ηγηθεί των κριτών.

Την εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 10.00 το βράδυ, διοργανώνουν ο Νικόλαος και η Πολυξένη Καμάρη υπό την αιγίδα της εταιρείας BDS promo and events, και θα την παρουσιάσει η Κατερίνα Πλατώνη.

Αλκίνοος Μπουνιάς

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...