Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Τετάρτη 04 Μαρτίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην…

ΚΡΙΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα αυτό το διάστημα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.

ΤΑΥΡΟΣ: Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπιστείτε τη θέση σας. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε μην οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις σε κάποια οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε καλά. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη. Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε νέες, γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν οποιεσδήποτε ανατροπές μπορεί να προκύψουν στο μέλλον. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιονδήποτε. Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο, γιατί το αξίζετε. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα σας. Οσο πιστεύετε ότι κάποια από τα προβλήματά σας είναι αξεπέραστα, χωρίς στην πραγματικότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να βρείτε τις λύσεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Αν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού φίλου. Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και στην πορεία θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας. Σε ό,τι κι αν έχετε αποφασίσει να κάνετε φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας πρέπει να αναζητήσετε την κατάλληλη έμπνευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε ούτε στον εαυτό σας ούτε στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις που πρόκειται να κάνετε, κυρίως σε αυτές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα σας. Αποφύγετε διά ροπάλου άστοχες συζητήσεις με συνεργάτες και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να γίνετε πιο δημιουργικοί πρέπει να δείτε τις καταστάσεις από μια νέα προοπτική. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευτεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε. Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα. Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...