Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδεχθείτε τις νέες προκλήσεις, αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα…

ΚΡΙΟΣ: Εντοπίστε τη ρίζα των κακών στη ζωή σας και αποφασίστε να τα ξορκίσετε. Κάντε την αρχή απομακρύνοντας από κοντά σας ανώφελους ανθρώπους, αλλάζοντας σταδιακά όλη τη συμπεριφορά σας και επιδιώκοντας να κάνετε μόνο αυτά που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Επεκτείνεται η κοινωνική σας ζωή και γεμίζει με εκδηλώσεις και προσκλήσεις. Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδεχθείτε τις νέες προκλήσεις, αλλά μην ξεχάσετε να στηρίξετε τα άτομα του περιβάλλοντος που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας. Ακόμα κι αν αγανακτήσετε, αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με ορισμένα οικεία σας άτομα. Εχει μεγάλη σημασία για τη μετέπειτα πορεία σας να ανανεώσετε τις επαφές σας και με αυτόν τον τρόπο να βγείτε από την απομόνωση.

ΛΕΩΝ: Το φλερτ δείχνει πως θα κυριαρχεί, γι’ αυτό προσέξτε να μην μπερδέψετε το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι αρκετά περίεργες. Η μέρα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση στον χώρο της εργασίας σας, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ. Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις.

ΖΥΓΟΣ: Είτε θα γνωρίσετε κάποιο νέο πρόσωπο είτε θα ξαναμπεί κάποιο παλιό στη ζωή σας. Σκεφτείτε καλά πριν προτείνετε ή απορρίψετε οτιδήποτε. Μη βασιστείτε μόνο στα αισθήματά σας, ούτε και στων άλλων. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που θα σας δεσμεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η υπερβολική ενέργεια που σπαταλάτε ανούσια, η άγνοια κινδύνου και η έλλειψη μέτρου σε ό,τι κάνετε θα σας κουράσουν αρκετά και θα καταβάλουν τον οργανισμό σας. Τα πολλά ρίσκα ενέχουν παράλληλα και κινδύνους που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανανέωσή σας θα έχει να κάνει με την επαγγελματική και την κοινωνική σας υπόσταση, αλλά και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν μέσα από τις δραστηριότητές σας. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από την εγωιστική συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να επιτύχετε καλές συνεργασίες προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, τα έσοδά σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε κάθε οικονομική εκκρεμότητα. Κινηθείτε μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη βοήθεια των άλλων σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ρεαλισμός κρίνεται επιβεβλημένος όσον αφορά τις επιλογές που καλείστε να κάνετε, όπως και ο ανοιχτός νους, ο οποίος διαβλέπει τις βαθύτερες προοπτικές και τα τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως ακόμα διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας. Η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο στην πορεία σας θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες που συχνά σάς παρασύρουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ