Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και…

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά θα αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστο. Μην έχετε αρνητικές σκέψεις και κάνετε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να οδηγήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σας σχέσεις, οι οποίες ήταν πολύτιμες για εσάς. Πολλές φορές η ευαισθησία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα υπό το πρίσμα της λογικής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό σας χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση για να έχετε τη δυνατότητα να είστε ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις. Οταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας όμως να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις για να μην υπάρξει η πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Καινούργιες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για το μέλλον γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει βελτίωση στον εργασιακό σας χώρο επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας. Αν οι πηγές εσόδων που έχετε ανακαλύψει έχουν στερέψει, καταστρώστε τα πλάνα σας για να βρείτε καινούργιες.

ΖΥΓΟΣ: Επιδιώξτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας σχετικά με τα προβλήματα που ακόμα δεν έχετε επιλύσει, γιατί παρ’ όλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν πρέπει να επαναπαυτείτε στην ήρεμη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και μακροχρόνιες, απαιτείται διαφορετική αντιμετώπιση των οικονομικών σας. Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές σας συνήθειες την κάνουν ακόμα δυσκολότερη. Δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία θα φέρετε σε πέρας τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν. Πρέπει οπωσδήποτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας. Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ