Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Η Δέσποινα έδιωξε τη μαθήτριά της

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Βανδή και Ασλανίδου στο «The Voice» για τη φωνή της Πατρίτσια Αμπραχαμς

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν στο «The Voice» κριτές και παίκτες! Αιτία; Η απόφαση της Δέσποινας Βανδή να «πετάξει» εκνευρισμένη εκτός παιχνιδιού την Πατρίτσια Αμπραχαμς, την οποία εν συνεχεία «άρπαξε» η Μελίνα Ασλανίδου προσθέτοντάς την στην ομάδα της. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια των Battles, του μεγάλου ξεσκαρταρίσματος δηλαδή, κίνηση που έκανε έξαλλη τη Βανδή, που πλέον κρατάει αποστάσεις από τη συνάδελφό της.

Ολα άρχισαν όταν η Πατρίτσια δέχτηκε τη σκληρή κριτική της coach της για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», στην τελευταία και κρίσιμη εμφάνιση της 41χρονης Νοτιοαφρικανής στο stage όπου τραγούδησε ντουέτο με συμπαίκτριά της, προσπάθησε να την «καπελώσει» φωνητικά. Γι’ αυτή τη μη συναδελφική στάση (όπως την εισέπραξε η Βανδή), η κριτής τής έδειξε την πόρτα εξόδου. eq34t 1Η Αμπραχαμς ωστόσο στάθηκε τυχερή και θα διαγωνιστεί με την ομάδα της Μελίνας, καθώς φέτος οι τέσσερις coaches έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν τον παίκτη συναδέλφου τους, όταν εκείνος δεν τον περνάει στη φάση των lives.

Θυμίζουμε ότι η Πατρίτσια, που κατάγεται από το Κέιπ Τάουν, είχε ενθουσιάσει τους τέσσερις κριτές τραγουδώντας το «Crazy» του Cee Lo Green, αποφάσισε ωστόσο να ακολουθεί την ομάδα της Βανδή. Οπως λέει στην «Espresso», έμαθε να τραγουδά γκόσπελ στη νοτιοαφρικανική εκκλησία των Μεθοδιστών, είναι πρώην πρωταθλήτρια στα 3.000 μέτρα, κατέχει τον τίτλο της Miss Young σε διαγωνισμό ομορφιάς στη χώρα της και ήρθε στην Αθήνα με υποτροφία, όπου σπούδασε φυσιοθεραπεία. Στις πίστες συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες.

Ερωτευμένη στο φουλ

Η Πατρίτσια Ελίζαμπεθ Αμπραχαμς, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της, έχει έναν γιο, τον 12χρονο Φίλιππο και είναι ερωτευμένη στο φουλ με τον Ιταλό σύντροφό της Μαουρίτσιο. «Γνωριστήκαμε στο Λουτράκι και είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Τραγουδούσα σε ένα παραλιακό μαγαζί κι εκείνος έτυχε να περάσει απέξω με μια παρέα άλλων Ιταλών. Είναι επισκευαστής πολυτελών σκαφών και βρισκόταν στην Ελλάδα για δουλειά» αποκαλύπτει η Πατρίτσια στην «Espresso». «Μπήκε στο μαγαζί και μια εβδομάδα ερχόταν κάθε βράδυ φέρνοντας μαζί του όλο και περισσότερους Ιταλούς. Στην αρχή της γνωριμίας μας μιλούσαμε με μεταφραστή, γιατί εκείνος δεν ήξερε αγγλικά, ούτε εγώ eq34t 2ιταλικά» τονίζει και προσθέτει: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του και το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι αγαπάει τον γιο μου σαν παιδί του και ο Φίλιππος σαν πατέρα του».

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε σε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν υποστράτηγος στην Αστυνομία και τον έχασε πριν από μερικούς μήνες. Η μαμά της και όλα τα αδέλφια της ζουν στη Νότιο Αφρική. «Η άφιξή μου στην Αθήνα υπήρξε επεισοδιακή. Εφτασα στις 24 Ιουνίου του 1995 κι επειδή στη Νότιο Αφρική απ’ όπου είχα ξεκινήσει ήταν χειμώνας φορούσα μια μάλλινη ζακέτα. Στην Αθήνα, όμως, είχε 43 βαθμούς. Βγήκα από το αεροπλάνο κι έπαθα αλλεργικό σοκ. Πρήστηκε το πρόσωπό μου» θυμάται η Πατρίτσια.

Την εποχή που σπούδαζε στην Ιπποκράτειο Σχολή μπήκε στη ζωή της ο πατέρας του παιδιού της. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί 13 χρόνια. «Ζήσαμε καλά, αλλά τελείωσε. Ο γιος μου ο Φίλιππος δηλώνει “περήφανο Ελληνάκι” και είναι άριστος μαθητής. Εκείνος μου είπε να πάω στο “The Voice”» επισημαίνει.

Αρχισε να δουλεύει ως φυσιοθεραπεύτρια, κυρίως με αθλητές και για ένα διάστημα εργαζόταν σε ιστοσελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. «Παρουσίαζα τηλεοπτική εκπομπή με τον γιο του τον Κωνσταντίνο. Λεγόταν τα “Κουνάβια”» αποκαλύπτει η Πατρίτσια.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...