Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Καυτά φιλιά από τη Βικάρα

Ακρως διαχυτική και αποκαλυπτική η Κουλιανού στην επίδειξη του Miltos

nj4354twg 1Με τη λαμπερή παρουσία της κέρδισε όλα τα φλας της 17ης Athens Xclusive Designers Week! Η Βίκυ Κουλιανού έκανε μια εξαιρετική γκεστ εμφάνιση την τελευταία ημέρα της ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής και ολοκληρώθηκε προχθές, με το γνώριμο ελαφίσιο περπάτημά της. Το θρυλικό μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα της Δευτέρας φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Miltos, εκ των οποίων η μία ήταν νυφική.

Η Βίκυ Κουλιανού μόλις βγήκε στην πασαρέλα φορώντας ένα αέρινο λευκό σύνολο, το οποίο από μέσα αποκάλυπτε ένα μαύρο παλαιομοδίτικο εσώρουχο αλλά και τις τέλειες αναλογίες της, χειροκροτήθηκε θερμά. Στο φινάλε της επίδειξης την είδαμε με ένα κομψό στράπλες νυφικό, το οποίο τόνιζε το μπούστο της, με τα μακριά καστανά μαλλιά της -είναι το σήμα κατατεθέν της- να ανεμίζουν όλο χάρη. Και τα δύο κομμάτια ανήκουν στην καινούργια συλλογή του σχεδιαστή με τον τίτλο «Simplicity».

Επανεμφάνιση

Η αλήθεια είναι πως κάθε επανεμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού στο catwalk (κάτι που το πρώην τοπ μόντελ κάνει κατά καιρούς με guest εμφανίσεις σε επιδείξεις) είναι ένα θέμα που δεν περνάει απαρατήρητο. Και αυτό διότι κάθε φορά η Βικάρα -όπως την αποκαλούν οι φίλοι της- είναι πιο εντυπωσιακή και θελκτική και γίνεται καλύτερη σαν το παλιό καλό κρασί. Να σημειώσουμε ότι το αγαπημένο μοντέλο που μαζί με την Ελενα Κουντουρά έσπασαν τα στενά σύνορα της χώρας μας και έκαναν καριέρα σε διεθνείς μητροπόλεις της μόδας δεν έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να διαθέτει τη φυσική γοητεία του.

Επίσης να πούμε ότι τη λαμπερή παρουσία της Βίκυ στην πασαρέλα παρακολούθησε με θαυμασμό από την πρώτη σειρά και ο νεαρός Κύπριος τραγουδιστής Στέφανος Δημοσθένους, με τον οποίο το μοντέλο φωτογραφήθηκε πλάι πλάι, δημιουργώντας απορίες για το τι τρέχει ανάμεσά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για δύο πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο νησί της Αφροδίτης μέσω του σχεδιαστή μόδας Παντελή Μήτσου και από τότε κάνουν στενή παρέα.

Αλκίνοος Μπουνιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...