Τετάρτη 08 Απριλίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιτυχία απαιτεί θυσίες και ήρθε ο καιρός να τολμήσετε κάποιες αλλαγές. Κάντε τους…

ΚΡΙΟΣ: Μην το παρακάνετε με τις κόντρες σε ανωτέρους. Μπορείτε να έχετε μαζί τους καλύτερες σχέσεις αλλά και οικονομικές απολαβές. Μην παίζετε το παιχνίδι κάποιων που μπορεί να σας ισοπεδώσουν. Προφυλάξτε τον σύντροφό σας από τις κακόβουλες κριτικές άσπονδων φίλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στον οικονομικό και τον εργασιακό τομέα. Δώστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στον σύντροφό σας για να μπορέσει ο δεσμός σας να σας δώσει περισσότερα. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν σταματήσετε να είστε τόσο πονόψυχοι με τους άλλους, δεν πρόκειται ποτέ να τους βγάλετε από την πλάτη σας. Επιλύστε με ψυχραιμία τις διαφορές που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είστε δυνατοί στον λόγο αλλά και στις πράξεις, γεγονός που σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί μέσα στο μυαλό σας να στριφογυρίζουν διάφορες ιδέες, από καλές έως περίεργες, αλλά σας έρχονται και λύσεις-θαύματα, μόνο που δεν πρέπει να βιαστείτε στις αποφάσεις σας. Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.

ΛΕΩΝ: Χαράξτε νέα γραμμή πλεύσης στη ζωή σας κλείνοντας ειρηνικά κάποιες παρτίδες με το παρελθόν και κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς που θα είναι για το συμφέρον σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλες είναι οι επιτυχίες που θα έχετε αλλά πολλές και οι υποχρεώσεις σας. Επειδή δεν θα σας λείψουν συμπάθεια και θαυμασμός, μην επενδύσετε ερωτικά σε αβέβαιες καταστάσεις. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις να είστε πιο σαφείς στις εντολές σας στους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Γευτείτε την αγάπη που σας δίνεται και μη ζητάτε συνέχεια κάτι περισσότερο. Εχετε τον σεβασμό όσων σας περιτριγυρίζουν, αλλά θυμηθείτε να κλείνετε και λίγο το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επιτυχία απαιτεί θυσίες και ήρθε ο καιρός να τολμήσετε κάποιες αλλαγές. Κάντε τους υπολογισμούς σας για τα οικονομικά σας αποφεύγοντας να ρισκάρετε και σύντομα θα διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τέλειο που αναζητάτε με μανία μάλλον δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν είναι ακόμα ορατό στον ορίζοντα. Μην είστε λοιπόν μονίμως ανικανοποίητοι, γιατί δεν είναι ωραίο να γκρινιάζετε διαρκώς ή να μένετε μόνοι. Φροντίστε οι ενέργειές σας να είναι περισσότερο επιτυχημένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφού δεν ανήκετε στο κλαμπ των αποτυχημένων, δείξτε κατανόηση και μεγαλοψυχία, ακόμα κι αν σας εκνευρίζουν πολλά. Ανοίξτε νέους ορίζοντες, καθώς είναι πιθανές καινούργιες συνεργασίες. Τώρα θα παρθούν αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην αλλάζετε τόσο συχνά τις απόψεις σας και να μένετε σταθεροί στις αποφάσεις που έχετε πάρει. Σταθεροποιηθείτε και θα δείτε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Μην αγνοήσετε τις καλές συμβουλές ατόμων που έχουν σχέση με τον επαγγελματικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετριάστε κάθε είδους έξοδα και μη σπαταλάτε τα χρήματά σας αλόγιστα. Μείνετε και λίγο στο σπίτι σας για να χαρείτε τη ζεστασιά του μόνοι σας ή με παρέα που εσείς θα επιλέξετε. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας από κάποιες κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ