Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Πέμπτη 09 Απριλίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε λίγο τον εγωισμό σας και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Να είστε…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Αποδεχτείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τις δικές σας. Είναι καλύτερο να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε αυτά που σας ενοχλούν και μην τα κουκουλώνετε. Δείξτε ψυχραιμία, προκειμένου να αντλήσετε τα οφέλη που υπάρχουν γύρω σας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε θα σας προβληματίσουν έντονα σήμερα. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφισταμένους σας θα σας κουράσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σας. Οι επαφές σας θα καταφέρουν να μειώσουν τους φόβους σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο μπορεί να σας ανησυχήσει, αλλά θα καταφέρετε να επέμβετε επιτυχώς. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Με σύνεση θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στα μελλοντικά σχέδιά σας, τα οποία συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό τομέα. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο και αν σας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα με τους γύρω σας, η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας -επαγγελματικές ή προσωπικές- θα είναι μεγάλη. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμη και αν είστε διστακτικοί, εξωτερικοί παράγοντες θα σας βάλουν να δραστηριοποιηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά, γι’ αυτό μη λυπηθείτε για την προσπάθεια. Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας προτού διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καριέρα και τα οικονομικά σχέδιά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, μια και θα έχετε περιθώρια για κάτι καλύτερο και στα δύο. Προτού βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς. Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε λίγο τον εγωισμό σας και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Να είστε σίγουροι ότι την εύνοια που θα έχετε θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένειά σας, αλλά αυτή η κίνηση θα αποδειχτεί στο τέλος προς όφελός σας. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάπτυξη πρωτοβουλίας και η δημιουργικότητά σας, σε συνδυασμό με την ηθική και πρακτική συμπαράσταση που θα έχετε, θα διευκολύνουν τις επιδιώξεις σας. Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μη βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να κοιτάτε το παρόν και να πάψετε να ζείτε με τις αναμνήσεις σας. Αν γίνετε πιο σαφείς, μπορεί να γίνουν καλύτερες και οι σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι ή συναντήσεις που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...