Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Το Σχολείον έγινε Ουζερί!

Τα νέα γυρίσματα για τον «Τσιτσάνη» του Μανουσάκη φιλοξένησε ο πολιτιστικός χώρος της Ειρήνης Παπά

Το Σχολείον της Ειρήνης Παπά μετατράπηκε σε… Ουζερί Τσιτσάνης! Στον φιλόξενο πολιτιστικό χώρο της οδού Πειραιώς έγιναν χθες το μεσημέρι τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη, με τους συντελεστές να τα δίνουν όλα, σε μια σκηνή που μας μετέφερε στα ενδότερα του ιστορικού στεκιού που δημιούργησε ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Πνιγμένοι από την κάπνα του ουζερί και υπό τους ήχους της «Σκληρόκαρδης», η Λέλα (Βασιλική Τρουφάκου), ο Βασίλης (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ο Γιώργος (Χάρης Φραγκούλης), ο Γιάννης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο Τάσος (Γιάννης Αϊβάζης) και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές άκουγαν για ώρες με προσοχή τις οδηγίες του «ενορχηστρωτή» της παραπάνω κινηματογραφικής σκηνής Μανούσου Μανουσάκη. Η «Espresso» τρύπωσε στο ιστορικό στέκι και μίλησε με τους συντελεστές της παραγωγής, η οποία άρχισε γυρίσματα πριν από ένα μήνα. Η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015 από τη Feelgood Entertainment.

Δύσκολες εποχές

«Την ταινία αυτή πολεμάμε να την κάνουμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια» δηλώνει ο Μανουσάκης. «Μπορεί να είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά τότε είναι που γίνονται περισσότερα πράγματα. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως και ο Τσιτσάνης σε δύσκολες εποχές δημιούργησε» λέει και προσθέτει: «Το βιβλίο του Σκαμπαρδώνη μου άρεσε πάρα πολύ. Ηταν ζυγισμένο ανάμεσα στον Βασίλη Τσιτσάνη αλλά και τον απαγορευμένο έρωτα ενός χριστιανού και μιας Εβραίας. Μάλιστα ο έρωτας αυτός δεν ήταν σε πρώτο πλάνο στο βιβλίο. Ηταν δική μας επιλογή να αποκτήσει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία».

Οι δύο ερωτευμένοι του φιλμ είναι ο Γιώργος (Χάρης Φραγκούλης) και η Εστρέα, την οποία υποδύεται η 22χρονη Χριστίνα Χειλά. Για τη νεαρή ηθοποιό αυτή είναι η πρώτη κινηματογραφική δουλειά. «Νιώθω τυχερή που παίζω σε αυτό το φιλμ. Ο κύριος Μανουσάκης λειτουργεί πολύ προστατευτικά απέναντι στους ηθοποιούς του» δηλώνει η ίδια. Το άλλο πρωταγωνιστικό ζευγάρι της ταινίας είναι ο Βασίλης Τσιτσάνης (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και η Λέλα (Βασιλική Τρουφάκου). Η τελευταία υποδύεται μια λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία ερωτεύεται με πάθος τον συνθέτη. «Τον ερωτεύεται παράφορα, αν και γνωρίζει ότι εκείνος είναι παντρεμένος και δεν πρόκειται να αφήσει τη γυναίκα του» τονίζει η ηθοποιός.

Τη σύζυγο του Βασίλη Τσιτσάνη, τη Ζωή, υποδύεται η ταλαντούχα ηθοποιός Ξανθή Γεωργίου. Παίζουν ακόμη οι Λάκης Κομνηνός (υποδύεται έναν χαφιέ), Αλμπέρτο Εσκενάζυ, Στέλλα Γιαμπουρά, Πέτρος Ξεκούκης και Νίκος Ιωαννίδης, ενώ εκατοντάδες είναι οι βοηθητικοί ηθοποιοί.

Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...