Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε…

ΚΡΙΟΣ: Ισως χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε. Πρέπει να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να διατηρήσετε την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας. Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας βελτιώνεται, κυρίως όσοι έχετε περάσει ήδη κάποιο περιστασιακό πρόβλημα. Επιδιώξτε να αλλάζετε συχνά την εικόνα σας για να κερδίζετε γοητεία και την προτίμηση του άλλου φύλου. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε αφορούν εφικτούς στόχους και είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στην επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές καταστρώνοντας σχέδια που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Προλάβετε καταστάσεις αντί να σας προλαβαίνουν αυτές όντας περισσότερο αυτοδύναμοι και λιγότερο ευάλωτοι.

ΛΕΩΝ: Το ατού σας θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες, ειδικά στον εργασιακό χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και αφεθείτε στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο επαγγελματικός τομέας σας γίνεται περισσότερο ενδιαφέρων και αναμένονται πολύ θετικές εξελίξεις. Ακόμα κι αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αντιθέτως φροντίστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα σας και τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας, καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητές που έχετε βάλει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο συντονισμένα για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια. Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται κι έτσι δεν θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας γίνουν προτάσεις για εύκολο πλουτισμό, αν όμως δεν προσέξετε, θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μην πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, αν δεν συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Με έξυπνες κινήσεις θα σημειώσετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέχρι στιγμής αμφιταλαντευόσασταν ανάμεσα στο να είστε μόνοι ή να νιώθετε πλήρεις αλλά με αρκετά προβλήματα. Η νέα χρονιά ξύπνησε τις αισθήσεις σας και σας προκάλεσε υπαρξιακά ταρακουνήματα. Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να στραφείτε σε εποικοδομητικά μοντέλα σχέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται εις βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα. Στο χέρι σας είναι να τα αντιμετωπίσετε, αλλά και να αντιστρέψετε τα δεδομένα. Οι λεπτομέρειες θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές σας ανασφάλειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευχάριστο είναι το κλίμα που διαμορφώνεται. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε, αλλά κρατήστε το μέτρο για να μην απογοητευτείτε. Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ