Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η Χαρά έρχεται για DNA

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τόλη – Τζούλιας έπειτα από την απόφαση του Εφετείου για τις εξετάσεις περί πατρότητας

Νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στη διαμάχη-σίριαλ της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον Τόλη Βοσκόπουλο, σχετικά με την πατρότητα της Χαράς. Το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η κυρία Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε -εκ νέου- εξέταση DNA. Αυτό σημαίνει πως η 26χρονη κοπέλα θα κληθεί να δώσει δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να λάμψει -επιτέλους- η αλήθεια σε μια υπόθεση που μένει «ανοιχτή» από το 2007.

Η απόφαση την οποία περίμεναν με αγωνία τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος όσο και η Τζούλια Παπαδημητρίου δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, ωστόσο και οι δύο πλευρές έχουν ενημερωθεί -μέσω των δικηγόρων- πλήρως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το προσεχές διάστημα η Χαρά θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε γενετική ανάλυση. Εδώ και έναν χρόνο, όσο χρειάστηκε περίπου ώστε να βγει η συγκεκριμένη απόφαση λόγω της δυσκολίας και της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, και οι δύο πλευρές κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα. Μάλιστα, οι επόμενες κινήσεις τους (όπως φαίνεται, σχεδιάζονται με ιδιαίτερη προσοχή) αναμενόταν να κριθούν από το τι θα αποφάσιζε τελικά το Εφετείο. Καθημερινά τόσο ο τραγουδιστής όσο και η πρώην σύζυγός του βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία μέσω των δικηγόρων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική στάση του και θα καλέσει εκ νέου την 26χρονη Χαρά για το τεστ DNA, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνει και ο στενός κύκλος του τραγουδιστή. «Ο Βοσκόπουλος εμμένει στην άποψή του και πιστεύει ότι και πάλι θα αρνηθούν να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης. Μέχρι σήμερα επικαλούνται προσχήματα και προφάσεις εν αμαρτίαις» υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον του «πρίγκιπα της πίστας».

Η άλλη πλευρά

Η «απέναντι» πλευρά ωστόσο επιμένει πως αυτή τη φορά η νεαρή κοπέλα θα ανταποκριθεί θετικά και θα είναι πιστή στο ραντεβού που θα προγραμματιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα, κάτι που είχε επιβεβαιώσει στην «Espresso» και ο δικηγόρος της Τζούλιας Παπαδημητρίου και της Χαράς, τον Φεβρουάριο του 2014, όταν είχε γίνει γνωστή η έφεση που άσκησαν οι δύο γυναίκες.

«Η Χαρά θα συμμορφωθεί. Δεν μπορεί ένας πατέρας να έρχεται έπειτα από είκοσι χρόνια και να λέει ότι το παιδί δεν είναι δικό μου» είχε πει τότε ο συνήγορός τους Θεόδωρος Πιπιλής.

Πάντως είναι κάτι περισσότερο από φανερό ότι τα δύο «στρατόπεδα» είναι αποφασισμένα να φτάσουν -ύστερα από οκτώ χρόνια διαμάχης- την υπόθεση έως το τέλος. Η Τζούλια Παπαδημητρίου, που ζει μόνιμα με τη Χαρά στην Ελβετία, το απέδειξε ασκώντας έφεση στην απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, με την οποία ακυρώθηκε η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς από τον Τόλη Βοσκόπουλο. Και ο τραγουδιστής όμως είναι αποφασισμένος να πάρει τις απαντήσεις που ζητεί, γι’ αυτό και θα επιμείνει στην πραγματοποίηση του τεστ DNA.

Γιατί δεν έγινε η αιμοληψία το 2007

Το 2007, το Πρωτοδικείο Αθηνών είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή εξέτασης DNA, ώστε να αποδείξει πως η Χαρά δεν ήταν φυσικό παιδί του και τριάντα μέρες από την έκδοση της απόφασης διορίστηκε πραγματογνώμονας που κάλεσε τον τραγουδιστή, την πρώην σύζυγό του και τη νεαρή κοπέλα για αιμοληψία. Αν και το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στο εργαστήριο, η Χαρά ήταν άφαντη. Η μητέρα της είχε υποστηρίξει ότι το κορίτσι, αν και αρχικά δεν ήθελε να δώσει δείγμα αίματος, στη συνέχεια αποφάσισε να το κάνει. Παρ’ όλα αυτά, λόγω σπουδών στην Ελβετία, δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα. Οπως φάνηκε στη συνέχεια όμως η Χαρά δεν προθυμοποιήθηκε ποτέ να μπει στη διαδικασία της αιμοληψίας, επειδή η ίδια θεωρούσε αυτονόητο πως ο Βοσκόπουλος είναι φυσικός πατέρας της. Εκείνος εξοργίστηκε, κατέθεσε και νέα αίτηση για επανάληψη της διαδικασίας εξέτασης του DNA και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της κόρης του (δεν εμφανίστηκε ούτε τη δεύτερη φορά), την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του, κάτι που τελικά έγινε.

Βαλεντίνη Ράντη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...