Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Τι κρύβει η εξαφάνιση της Αννυ

Η αντιφατική κατάθεση και το περίεργο ραντεβού στο πάρκο. Η εκδιδόμενη μητέρα της, αλλά και η… γυναίκα «Χάσκι»

Σκοτεινά σημεία και αντιφάσεις επισημαίνουν οι αστυνομικοί στην κατάθεση της μητέρας της 4χρονης Αννυ και προσπαθούν να την εντοπίσουν γρήγορα, καθώς έχουν υπόνοιες ότι κινδυνεύει η ζωή της!

4rfvteg 5Το κοριτσάκι αγνοείται εδώ και εφτά μέρες, μετά το περίεργο ραντεβού σε παιδική χαρά όπου η 25χρονη μητέρα (έχει συλληφθεί δύο φορές επειδή εκδιδόταν) το εμπιστεύτηκε, όπως ισχυρίστηκε, σε μια νεαρή με… διαφορετικού χρώματος μάτια (όπως τα σκυλιά χάσκι) και έφυγε για τη Βουλγαρία! Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι κρύβει η εξαφάνιση-θρίλερ και έχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η μικρούλα είναι αγνώστου πατρός και έτσι μοναδική πηγή πληροφόρησης γι’ αυτήν είναι η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα, που κλήθηκε ξανά χθες το απόγευμα από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας για να δώσει εξηγήσεις. Στην αρχική της 4rfvteg 2κατάθεση, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», η 25χρονη κάνει αναφορές που χρήζουν ενδελεχούς έρευνας: «Επρεπε να πάω στη Βουλγαρία για κάποιες υποχρεώσεις και, για να μην κουράζω το παιδί, το άφησα σε μια γνωστή μου, με την οποία συναντηθήκαμε στην παιδική χαρά».

Σκοτεινό σημείο

Το πλέον σκοτεινό σημείο είναι ότι υποστηρίζει πως δεν γνώριζε όχι μόνο το επώνυμο της νεαρής, αλλά ούτε καν πού κατοικεί! Τα μόνα που είπε είναι ότι τη λένε «Σύλβια» και είναι 23 χρόνων: «Είναι ύψους 1,67 μ., αδύνατη, με καστανά μαλλιά. Το ιδιαίτερο 4rfvteg 3χαρακτηριστικό είναι ότι το δεξί της μάτι είναι καστανό και το αριστερό γαλανό». Οπως υποστήριξε επίσης: «Για να έχουμε άμεση επικοινωνία με τη Σύλβια, είχα αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο και της το είχα δώσει. Το νούμερο του κινητού το είχα γράψει σε ένα χαρτάκι». Οταν όμως οι αστυνομικοί τής ζήτησαν να τους δώσει τον αριθμό του κινητού που είχε η μυστηριώδης Σύλβια, η Μπορίσοβα απάντησε ότι είναι πια… απενεργοποιημένο και δεν ξέρει τον αριθμό, γιατί το χαρτάκι όπου τον είχε γράψει το ξέχασε!

Από τις έρευνες προέκυψε ότι η Μπορίσοβα ταξίδεψε πράγματι στη Βουλγαρία, όμως δεν έχουν διαπιστώσει την ακριβή ημερομηνία αναχώρησής της. Αντιθέτως, ήταν ακριβής η ημερομηνία εισόδου της 25χρονης στην Ελλάδα, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του παιδιού! «Πήρα τη Σύλβια και μου είπε έντρομη πως το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της στην παιδική χαρά και έκτοτε αγνοείται. Τα έχασα. Μάζεψα τα πράγματά μου να έλθω στην Ελλάδα» ανέφερε στην πρώτη κατάθεσή της. Κατά πληροφορίες, η 25χρονη είχε συλληφθεί δύο φορές για πορνεία. Τον τελευταίο καιρό φιλοξενείται από έναν 70χρονο Ελληνα στο σπίτι του, στην Ομόνοια. Η 4χρονη φέρεται ότι μεγάλωνε με τον παππού και τη γιαγιά της στη Βουλγαρία και είχε έλθει στην Ελλάδα πριν από ενάμιση μήνα.

Θεοδόσης Π. Πάνου
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

«Δεν είχαμε δει ποτέ μας τόσο καιρό καμία από τις δύο στην παιδική χαρά»

4rfvteg 1 0Κοριτσάκι-φάντασμα είναι η 4χρονη Αννυ για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες στην οδό Αβέρωφ, στην Ομόνοια. Ολοι δηλώνουν έκπληκτοι με την υπόθεση εξαφάνισής της, καθώς υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν είχαν δει ποτέ την Αννυ, αλλά δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη της! «Είμαστε φίλοι από παλιά με τη Δημητρίνα Μπορίσοβα και τη φιλοξενώ εδώ και περίπου τρεις μέρες. Το προηγούμενο διάστημα δεν ζούσε μαζί μου και δεν ξέρω τι έχει συμβεί» είπε στην «Espresso» ο ηλικιωμένος, που -όπως κατέθεσε και στην Αστυνομία- συγκατοικούσε με την 25χρονη. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η νεαρή Βουλγάρα ζει εκεί πάνω από ένα χρόνο, αλλά δηλώνουν άγνοια για την ύπαρξη της Αννυ. «Δεν γνώριζα πως η συγκεκριμένη κυρία είχε κόρη. Εξάλλου ποτέ δεν την είχα δει μαζί της! Μάθαμε για την εξαφάνιση όταν την είδαμε να τοιχοκολλεί τη φωτογραφία του παιδιού. Μέχρι τότε, δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχει το κοριτσάκι» σημείωσε ένας γείτονας.

Δύο τετράγωνα από την πολυκατοικία όπου φαίνεται πως φιλοξενούνταν η μικρή και η 25χρονη, στη συμβολή των οδών Ακομινάτου και Σαχίνη, βρίσκεται η παιδική χαρά όπου -σύμφωνα με την Μπορίσοβα- χάθηκε το κορίτσι. Ωστόσο ούτε εκεί είχε δει ποτέ κάποιος την Αννυ ή τη μητέρα της: «Ζούμε εδώ και ερχόμαστε στο πάρκο καθημερινά. Δεν είχαμε δει ποτέ καμία από τις δύο» δήλωσε η κυρία Πέγκυ, κάτοικος της περιοχής και μητέρα ενός παιδιού.

Α. Αξιώτης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...