Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Ο μουσακάς του Ακη στον Oliver!

Ο Πετρετζίκης μοιράστηκε την παραδοσιακή ελληνική συνταγή στο διαδικτυακό κανάλι του κορυφαίου σεφ με τους 2.700.000 fans

Ο Aκης Πετρετζίκης μαγείρεψε μουσακά για τον Jamie Oliver! Την ώρα που καλά κρατούν οι κόντρες του πρώτου Ελληνα Master Chef με συναδέλφους του εντός συνόρων, ένας από τους διασημότερους μάγειρες της Ευρώπης τον κάλεσε να μοιραστεί με τους 2.700.000 fans του μια παραδοσιακή συνταγή της πατρίδας μας.

«Ο υπέροχος Ακης Πετρετζίκης έχει μια φανταστική συνταγή για μουσακά με ψητά λαχανικά αντί για τηγανητά, γεγονός που κάνει το φαγητό του λίγο πιο ελαφρύ» σχολίασε ο Jamie Oliver στο κανάλι του στο YouTube παρουσιάζοντας τον Ελληνα σεφ, ο οποίος κάνει καθημερινά τη δική του εκπομπή στο Mega. Στο βίντεο που έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου ο Ακης εμφανίζεται πολύ άνετος να εκτελεί τη συνταγή του μιλώντας πολύ καλά αγγλικά, πλην όμως με βαριά ελληνική προφορά. Πολλές φορές μάλιστα στη διάρκεια της παρουσίασης του φαγητού επισημαίνει ότι δεν λέγεται «μουζάκα», όπως συνηθίζουν να το προφέρουν οι ξένοι που επισκέπτονται την Ελλάδα, αλλά «μουσακάς».

Τα σχόλια στα social media για το guest του Πετρετζίκη στο διαδικτυακό κανάλι του Jamie Oliver ήταν γενικά πολύ θετικά, με τους ορκισμένους fans του Ελληνα σεφ να τον αποθεώνουν. «Οι κόποι, το ταλέντο και η σεμνότητά σου επιβραβεύονται» έγραψε στο Instagram μια θαυμάστρια του, ρίχνοντας έτσι έμμεσα την μπηχτή της σε εκείνους που έχουν στραφεί εναντίον του κατά καιρούς υποστηρίζοντας ότι έχει «καβαλήσει το καλάμι».

Να θυμίσουμε ότι ο Ακης, ο οποίος έγινε γνωστός από τον πρώτο κύκλο του «Master Chef», ήρθε σε κόντρα πριν από λίγο καιρό με τον επίσης σεφ (και κριτή στο reality μαγειρικής) Λευτέρη Λαζάρου.

Τα δεδομένα άλλαξαν

Οι δυο τους είχαν κάποτε άριστες σχέσεις, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Πρώτος άρχισε την ιστορία ο Ακης, υποστηρίζοντας «δεν μπορείς να έχεις παραπανίσια κιλά και να είσαι καλός μάγειρας», με τον Λευτέρη Λαζάρου να του απαντά απαξιωτικά: «Είναι άλλο να είσαι τηλεοπτικός μάγειρας κι άλλο να έχεις ένα μαγαζί με 28 Σκούφους και ένα αστέρι Michelin».

Η άλλη κόντρα του Ακη που απασχόλησε φέτος τα media ήταν με τον ζαχαροπλάστη Διονύση Αλέρτα, ο οποίος εμφανίστηκε για λίγο στην εκπομπή «Joy» του Mega. Οι δυο τους δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν, αφού δεν γνωρίζονταν προσωπικά. Ωστόσο ο Αλέρτας εκνευρίστηκε όταν του ζητήθηκε από έντυπο συμφερόντων του καναλιού να φωτογραφηθεί μαζί με τον Πετρετζίκη στο ζαχαροπλαστείο του. Οχι μόνο αρνήθηκε να το κάνει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θεωρεί τον Ακη ζαχαροπλάστη, αλλά ανέβασε κι ένα σκληρό post στο facebook χαρακτηρίζοντας «άμπαλο τηλε-chef» τον συνάδελφό του.


Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...