Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέος συναγερμός με ελικόπτερο: Αναγκαστική προσγείωση στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

25/08/2026 - 03:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ένα ελικόπτερο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αγροτική έκταση στον Χάρακα Αττικής την Δευτέρα (24.08.2026) γύρω στις 18:40, εξαιτίας ένδειξης μηχανικής βλάβης.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί με κατεύθυνση προς το Σούνιο. Ωστόσο, το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητη η αναγκαστική του προσγείωση σε χωράφι στην περιοχή του Χάρακα Αττικής, ενώ λίγο μετά τις 20:00 έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το ελικόπτερο έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, μετά την μηχανική βλάβη ενώ από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, οι τρεις επιβάτες και οι δύο πιλότοι.

Στο σημείο μετέβη και ο επόπτης Νότιας Αττικής, ενώ προηγήθηκε και επικοινωνία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν για τη συγκεκριμένη πτήση είχε κατατεθεί σχέδιο πτήσης.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.