Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Αγνώριστη η Λιάνη!

Με παραπανίσια κιλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ παραβρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων στην Κηφισιά

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Με παραπανίσια κιλά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ παραβρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων στην Κηφισιά

0236 dimitra liani papandreoy giorgos ntavlas 2752016Χωρίς ίχνος μακιγιάζ έδωσε το «παρών» η Δήμητρα Παπανδρέου στα εγκαίνια καταστήματος ρούχων, ξαφνιάζοντας φίλους και γνωστούς, που την έχουν συνηθίσει σε πιο λαμπερές εμφανίσεις. Τα τελευταία χρόνια η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου ανταποκρίνεται όλο και πιο σπάνια σε πάσης φύσεως κοσμικά καλέσματα.

Οπως ήταν φυσικό, λοιπόν, με το που πέρασε την είσοδο του μαγαζιού «Giannetos & Kathy Heyndels», το οποίο ίδρυσαν από κοινού στην Κηφισιά ο Γιάννης Τόγκος και ο Τάκης Γιαννέτος, οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να την απαθανατίσουν. Παρά το γεγονός ότι ήταν 0262 evi adam gianis togos dimitra liani papandreoy 2752016εντελώς αμακιγιάριστη, η Δήμητρα πόζαρε χωρίς κανένα κόμπλεξ στο πλευρό του PR man Γιώργου Ντάβλα. Πάντως, αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο και έγινε θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια είναι ότι η Δήμητρα «έχει βάλει» αρκετά παραπανίσια κιλά. Κατά τ’ άλλα αυτό το διάστημα η Δήμητρα Παπανδρέου συνεχίζει την προώθηση του τελευταίου βιβλίου της με τίτλο «Η οργή του Ανδρέα», το οποίο παρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Βούιξαν τα κινητά για τις offshore

Τρέχει και δεν φτάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να προλάβει να αντιπολιτευθεί στα απίθανα κυβερνητικά σχέδια! Εξαλλοι οι πολίτες τηλεφωνούσαν χθες και όλο το Σαββατοκύριακο τόσο στους βουλευτές όσο και στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ., μπας και τους ξυπνήσουν να αντιδράσουν στο θέμα των offshore εταιριών που ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί!
Και αφού ξύπνησαν, λοιπόν, και πήραν και πρωινό στη Συγγρού, αποφάσισαν να υποβάλουν σήμερα επίκαιρη επερώτηση. Θα ζητήσουν την κατάργηση της σχετικής διάταξης και της αναδρομικής ισχύος που δίνει στη μη παραγραφή των τελεσθέντων αδικημάτων. «H κυβέρνηση θα απολογηθεί για το ποιους αφορά αυτό και αν αληθεύει ότι αφορά υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης. Είναι βέβαιο ότι κάποιους πάνε να καλύψουν, γιατί πέρασαν τη συγκεκριμένη παράγραφο στα μουλωχτά» λένε με ένα στόμα βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη στήλη μας. Το καλύτερο, όμως, το είπε ο Γιάννης Τραγάκης: «Η Αριστερά έχει σοβαρό ηθικό μειονέκτημα». Σωστό. Αλλά και η Ν.Δ. έχει φοβερά αργά αντανακλαστικά, σε σημείο που να λες «φέξε μου και γλίστρισα»!

Σε παρέα καλλιτεχνών πέρασε την εφηβεία του ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου. Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας, που ευτυχώς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που είχε προσφάτως, είναι παιδικός φίλος του Σίμου – μεγάλωσαν μαζί στα Εξάρχεια. Το ίδιο και ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ισως οι φίλοι ήταν η αιτία που και ο Σίμος Κεδίκογλου βρέθηκε για ένα φεγγάρι σπουδαστής σε θεατρική σχολή. Τα μαθήματα αυτά πιθανόν να του φάνηκαν χρήσιμα, αφού η πολιτική είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό θέατρο που υπάρχει.

Σύσκεψη περί συμβόλων

ΣΥΡΙΖΑ κι έφυγαν εικόνες, παρελάσεις, πρωινές προσευχές και ό,τι συμβολίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία στα σχολεία! Αυτό το μείζον ζήτημα θα απασχολήσει ευρεία σύσκεψη που θα γίνει αύριο στη Συγγρού. Η κατάργηση των συμβόλων στην Παιδεία και ο επικείμενος διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας έχει ξεσηκώσει τους βουλευτές, που στέλνουν μηνύματα στον Κυριάκο για την κοινωνική αναστάτωση που ξεσηκώνουν τέτοιες αποφάσεις. Ο Τσίπρας σπέρνει αλύπητα!
Ανοίγει πρώτα τις πόρτες κι έπειτα διαμαρτύρεται για τη Χρυσή Αυγή και τους τσαμπουκάδες της στη Βουλή!

(!)
mitsikostas img 0191Πώς τα φέρνει η ζωή η ρημάδα; Κάποτε ο Γιώργος Μητσικώστας έχτιζε καριέρα πάνω στο Βασίλη Λεβέντη, την εποχή που εκείνος πάλευε να φανεί σοβαρός! Χθες ο γιος του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων και νυν βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης χαιρετήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον μίμο του πατριού του.
Συναντήθηκαν σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, αλλά, απ’ ό,τι φάνηκε, περασμένα ξεχασμένα! Δεν ξέρω, βέβαια, εάν ο ίδιος ο Λεβέντης ήταν εκεί, εάν θα γελούσε τόσο στον Μητσικώστα ή αν ο Μητσικώστας θα έκλαιγε από τους κεραυνούς του προέδρου!

Λεβέντης στο Ελληνικό

Κοιτούσαν γύρω τους παράξενα οι δύσμοιροι πρόσφυγες για να καταλάβουν ποιοι είναι αυτοί που τους φωτογραφίζουν παρέα με τον ασπρομάλλη κύριο. Ο Βασίλης Λεβέντης είχε τη λεβεντιά να επισκεφθεί πρόσφυγες στο Ελληνικό και σοκαρίστηκε, όπως μάθαμε, τόσο από τις εικόνες στον καταυλισμό όσο και από τις διηγήσεις των πονεμένων. «Είδαμε πρόσωπα γεμάτα αγωνία, αντικρίσαμε ανθρώπους που περιμένουν τη στιγμή που θα ακούσουν ότι άνοιξαν τα σύνορα. Οι συνθήκες, άθλιες…» ήταν τα λόγια του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων. Τι περίμενε να δει εκεί, δηλαδή; Να σερβίρεται σούσι και να κάνουν σπα;

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...