Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Ασφαλιστής ο Σφυράκης

Λίγο πριν υποδεχτεί τον τέταρτο γιο, ο τραγουδιστής, εκτός από τις live εμφανίσεις, κλείνει συμβόλαια υγείας και συντάξεων σε μεγάλη εταιρία

Λίγο πριν υποδεχτεί τον τέταρτο γιο, ο τραγουδιστής, εκτός από τις live εμφανίσεις, κλείνει συμβόλαια υγείας και συντάξεων σε μεγάλη εταιρία

Τρέχει και δεν φτάνει ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο οποίος, εκτός από πολύτεκνος, έγινε και… πολυθεσίτης! Δύο μήνες σχεδόν προτού υποδεχτεί τον τέταρτο γιο, ο ροκάς του ελληνικού πενταγράμμου μάς συστήνεται πλέον (και) ως ασφαλιστικός σύμβουλος γνωστής εταιρίας που ειδικεύεται σε θέματα υγείας και αποταμίευσης – συντάξεων!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο τραγουδιστής έχει κάνει τη νύχτα μέρα! Παράλληλα με τα lives στις μεγαλύτερες σκηνές της πόλης, τα ξενύχτια με τον μεγάλο γιο του, Μανώλη, και τα μόλις δέκα μηνών δίδυμα αγόρια, τις συχνές επισκέψεις στον γυναικολόγο Κωνσταντίνο Πάντο μαζί με τη σύζυγό του, Στέλλα, για τις εξετάσεις στο αγοράκι που περιμένουν τον επόμενο μήνα, κάνει και ασφαλιστήρια ζωής που βοηθούν σημαντικά στο μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα.

«Απαιτεί μια μαγκιά να κάνεις ένα άλλο επάγγελμα, παράλληλα με αυτό που σε κατέστησε δημοφιλή. Προσωπικά είμαι ακομπλεξάριστος και εργάζομαι χωρίς εμμονές, αναλογιζόμενος πάντα την ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στη γυναίκα μου, εν μέσω μιας απίστευτα σκληρής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Η αναγνωρισιμότητά μου σαφώς ανοίγει εύκολα πόρτες, ωστόσο η εμπιστοσύνη των ανθρώπων είναι κάτι που κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Κάνω αυτή τη δουλειά με πλήρη ευθύνη και συνείδηση απέναντι στους ανθρώπους, που επιθυμώ να έχουν μια καλύτερη υγεία και μεγάλη σύνταξη» λέει στην «Espresso» ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Πελάτες από τη showbiz

Τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και δημοσιογράφοι ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του άλλοτε ποπ καλλιτέχνη, ο οποίος καθημερινά σκαρφαλώνει στη βαθμίδα της ασφαλιστικής εταιρίας. Εχει πολλούς πελάτες, κυρίως από τον χώρο της showbiz, αλλά και δικό του γραφείο στα κεντρικά κτίρια της ασφαλιστικής στη λεωφόρο Συγγρού. «Ο καλύτερος πελάτης είναι η οικογένεια Σφυράκη! Μόνο η γυναίκα μου απομένει να ασφαλιστεί και ο γιος μας που έρχεται τον Ιούλιο» αποκαλύπτει. «Μελετήσαμε τον 3D υπέρηχο με τον Κωνσταντίνο Πάντο, τον άνθρωπο που του χρωστώ παντοτινή ευγνωμοσύνη, και κατέληξα ότι ο μικρός είναι ολόιδιος με μένα. Ακόμα και στο χιούμορ» ισχυρίζεται ο χαζομπαμπάς.

Τα μόνα πεντάωρα που υπάρχουν «ελεύθερα» στο εικοσιτετράωρο του Νεκτάριου Σφυράκη είναι τα lives του και ετοιμάζεται για το επόμενο στις 11 Ιουνίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου θα παρουσιάσει -μεταξύ άλλων- δέκα διασκευασμένα τραγούδια του Γιάννη Σπανού, τα οποία ο συνθέτης τού εμπιστεύτηκε με πολλή αγάπη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...