Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Μονομαχία στο Φαρ Ουέστ για τα μάτια του Χατζή

Με σκηνικό το Ranch, ιερέα τον Σταρόβα και cowboys τους Δαδακαρίδη και Σκιαδαρέση, γυρίστηκε το κλιπ του «Πλανόδιου εραστή»

Παπάς και cowboys για χάρη του ταλαντούχου Γιώργου Χατζή έγιναν ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο βιολονίστας και ντράμερ συνεργάζεται από το 2003 με τους Αγαμους Θύτες, γι’ αυτό και ζήτησε από τρία από τα μέλη τους να παίξουν στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του με τίτλο «Πλανόδιος εραστής».

ΑΠΟ ΤΗ 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

Η ομάδα πήγε στο Σοφικό Κορινθίας, όπου βρίσκεται το Ranch ιδιοκτησίας του Δημήτρη Σκούρα και το οποίο λειτουργεί 16 χρόνια και μοιάζει με πραγματικό οικισμό της Αγριας Δύσης. Αλλωστε, αυτή ήταν και η επιθυμία του πολυτάλαντου Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος σκηνοθέτησε το κλιπ και υποδύθηκε τον… ιερέα!

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Δαδακαρίδης και ο Σκιαδαρέσης βγάζουν πιστόλια για τα μάτια των κοριτσιών του σαλούν -μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Χατζής!!- ενώ ο… κλασικός πιανίστας συνεχίζει να παίζει ανενόχλητος. Βέβαια, στα διαλείμματα των γυρισμάτων, η παρέα μόνο πιστολιές δεν αντάλλαξε, αφού προτίμησε να γευτεί τα σπέσιαλ μπέργκερ του σεφ!

f324rf234r34r

Ο Γιώργος Χατζής έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες, όπως είναι οι Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος και Νίκος Μαμαγκάκης, ενώ υπήρξε μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και της Ορχήστρας Χρωμάτων Μάνου Χατζιδάκι. Το 2010 έγραψε τη μουσική για την παράσταση «Πειρατές» της Μπέσσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ενώ το 2012 πήρε μέρος στη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο μαζί με σημαντικούς ξένους καλλιτέχνες της Μεσογείου.

Με την ευκαιρία, η «Espresso» τρύπωσε στο Ranch, την αμερικάνικη Δύση της Κορινθίας -που απλώνεται σε μια έκταση 330 στρεμμάτων και διαθέτει ξύλινα χωριά, κουκλίστικα σπιτάκια, άμαξες, φάρμες με άλογα, στάβλους, σκηνές, τρενάκια, αλευρόμυλο, παντοπωλείο, κουρείο- 4rwrw4rκαι περπάτησε στα μυστηριώδη μονοπάτια που μας έβγαλαν σε… υπερσύγχρονα γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και σε πεντακάθαρες πισίνες.

Στο ράντσο

Το team του «Πλανόδιου εραστή» δεν ήταν το μόνο που προτίμησε το ράντσο για γυρίσματα. Πολλοί καλλιτέχνες το έχουν επιλέξει όχι μόνο για πάρτι γενεθλίων, για κατασκήνωση των παιδιών τους ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και για τα βιντεοκλίπ τους.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκε εκεί και ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη έκανε γυρίσματα για το τραγούδι «Επαθα κι έμαθα», το οποίο θύμιζε σπαγκέτι γουέστερν.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έμαθε εκεί να ανεβαίνει σε άλογο και να ιππεύει, καθώς έκανε σχετικά μαθήματα. Το Ranch είχαν επιλέξει και οι Koza Mostra για το κλιπ του κομματιού τους «Desire».

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε εκεί για λογαριασμό του «Master chef junior» του Mega.

423r5324r34 2Η κατασκήνωση (στο Σοφικό) ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο

«To Ranch λειτουργεί όλον τον χρόνο, ενώ από τις 18 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου γίνεται παιδική κατασκήνωση, σε συνεργασία με πολλά Ταμεία. Αυτό μεταφράζεται σε δωρεάν διακοπές για πολλά πιτσιρίκια. 

Τα Σαββατακύριακα οικογένειες και σύλλογοι μπορούν να κάνουν τις μονοήμερες εκδρομές τους, ενώ τα σχολεία επισκέπτονται τον χώρο και τις καθημερινές.

Η ιδέα της δημιουργίας του ήταν του πατέρα μου, του Κυριάκου, ο οποίος κατάγεται από το Σοφικό και είχε στην ιδιοκτησία του κάποια κτήματα.

Ετσι αποφάσισε να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, καθώς λάτρευε τα γουέστερν» λέει στην «Espresso» o ιδιοκτήτης του Ranch Δημήτρης Σκούρας και συμπληρώνει: «Το ράντσο χωράει 1.300 άτομα, ενώ μπορεί να διαμείνουν 400 παιδάκια στα ξύλινα δωμάτια και να περάσουν χάρμα».

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...