Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

EPIX™: Νέο σύστημα μανικιούρ διάρκειας 10 ημερών από την ORLY

Αυτά τα νέα είναι… επικά! Η ORLY ένας από τους πιο καταξιωμένους οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων Μανικιούρ – Πεντικιούρ εδώ και 40 χρόνια σε όλο τον κόσμο

Αυτά τα νέα είναι… επικά! Η ORLY ένας από τους πιο καταξιωμένους οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων Μανικιούρ – Πεντικιούρ εδώ και 40 χρόνια σε όλο τον κόσμο, καινοτομεί και σας παρουσιάζει το νέο σύστημα μανικιούρ βερνικιών διάρκειας 10 ημερών EPIX™. Μόνο με δυο βήματα, εφαρμόζοντας αρχικά το «EPIX Flexible Color» και στη συνέχεια το γυαλιστικό «Flexible Sealcoat», τα νύχια σας αποκτούν αυτό το super λαμπερό εφέ το οποίο διαρκεί δέκα μέρες χωρίς την χρήση ειδικής λάμπας ενώ η αφαίρεσή του είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία.

df24f234fd234rfqwe4fΗ επαναστατική φόρμουλα του βερνικιού  «EPIX Flexible Color» και του γυαλιστικού “Flexible Sealcoat” χαρίζουν μεγάλη διάρκεια και επιτρέπουν στο χρώμα να επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση εξαφανίζοντας αυτόματα οποιοδήποτε ψεγάδι κατά την διάρκεια του στεγνώματος. Η φόρμουλα της ORLY παραμένει ελαστική πάνω στον νύχι και έτσι αποφεύγονται τα σημάδια και το ξεφλούδισμα.

Όπως και στα κλασικά βερνίκια ORLY έτσι και στο νέο σύστημα μανικιούρ EPIX™, η ειδική λαβή Gripper Cap™ πρωταγωνιστεί. Αποτελούμενη από φυσικό καουτσούκ, διευκολύνει την χρήση (εύκολο άνοιγμα, επαγγελματική ακρίβεια στο αποτέλεσμα). Το πινέλο διαθέτει 600 τρίχες ειδικά κομμένεςγια να προσαρμόζονται στο επονύχιο και να επιτρέπουν 100% ακρίβεια, με μία κίνηση για ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο νύχι. 

Το σύστημα μανικιούρ 10 ημερών EPIX™: 
  • έχει 75 % μεγαλύτερη διάρκεια από το κλασσικό μανικιούρ
  • αφαιρείται 85 % πιο γρήγορα από το gel
  • εφαρμόζεται 76 % πιο γρήγορα από το gel
  • στεγνώνει 60 % πιο γρήγορα από το κλασσικό μανικιούρ (λιγότερο από 8 λεπτά)

Η παλέτα χρωμάτων της νέας σειράς βερνικιών 10 ημερών EPIX προσφέρεται σε πάνω από 70 αποχρώσεις καλύπτοντας οποιοδήποτε γούστο. Κλασσικά crème, ιριδίζοντα, neon, φωτεινά χρώματα ικανοποιούν κάθε διάθεση. Ανακαλύψτε τα σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: http://www.orly.gr

Όλες οι φόρμουλες των βερνικιών της ORLY και των θεραπειών, συμπεριλαμβανομένου του EPIX Flexible Color και του Flexible Sealcoat δεν περιλαμβάνουν DBP, Τολουόλιο, Φορμαλδεΰδη and Ρητίνη με Φορμαλδεΰδη. Η διάθεση των βερνικιών και προϊόντων ORLY πραγματοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Like ORLYGREECE on Facebook

Follow us ORLYGREECE on Instagram

Tag your photos #orlygreece

ΧΡΗΣΗ:

Βήμα 1 – Αρχίστε την διαδικασία με ένα ξηρό μανικιούρ. Εφαρμόστε ένα  απαλό buffer στα νύχια και καθαρίστε την επιφάνεια με αλκοόλη. Εφαρμόστε 2 στρώσεις από το EPIX Flexible Color

Βήμα 2 – Τελειώστε με μία στρώση από το  EPIX Flexible Sealcoat για να σφραγίσετε το χρώμα και να χαρίσετε έξτρα γυαλάδα. Το Sealcoat θα στεγνώσει σε λιγότερο από 8 λεπτά. Το οποιοδήποτε σημάδι θα εξαφανίζεται μέχρι το χρώμα να στεγνώσει τελείως.

Tip: Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, εφαρμόστε μία στρώση Sealcoat μετά από 3 μέρες.

4r3wtw3qt 3

4r3wtw3qt 1

34t234tr234tr43tΠροφίλ Orly

Η ORLY International Inc. είναι ένα όνομα με όραμα και παρουσία 40 χρόνων στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. 

Όταν ο Jeff Pink ίδρυσε την ORLY το 1975, στην California των Η.Π.Α με έδρα το Los Angeles, παρακινήθηκε από μια απλή ιδέα: να καινοτομήσει πάνω στην φροντίδα του φυσικού νυχιού, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα για την ομορφιά, την περιποίηση και την προστασία του.

Ως εμπνευστής του «Γαλλικού Μανικιούρ» ο Jeff Pink επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους. Με πάνω από 250 αποχρώσεις βερνικιών, η ORLY έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά Μανικιούρ που περιλαμβάνει βάσεις, topcoats, σκληρυντικά, στεγνωτικά, και ενυδατικά προϊόντα για όμορφα, λαμπερά, δυνατά υγιή φυσικά νύχια.

Σε όλα αυτά τα χρόνια η ORLY έχει τιμηθεί με 13 βραβεία για την συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων ομορφιάς: 11 ABBIES (American Beauty Association), CPC Editor’s Choice (Cosmetic Personal Care) και βραβείο ICMAD (Independent Cosmetic Manufacturers and Distributors) που την έχουν κατατάξει ως τον ηγέτη στα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών.  Η ORLY έχει τιμηθεί ως ηγέτης στη φροντίδα της ομορφιάς. 

Η ORLY International, έχει αναθέσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην εταιρεία EVABEAUTY για την Ελλάδα. Η εταιρεία εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων μανικιούρ που αφορά τα κλασσικά βερνίκια, βερνίκια διάρκειας 10 ημερών (EPIX), Hμι-μόνιμα βερνίκια (GelFx), βάσεις, Top Coats και πολλά άλλα προϊόντα για τον καλλωπισμό και την προστασία των φυσικών νυχιών.

Από την ίδρυσή της το 1996 έως σήμερα, η εταιρεία EVABEAUTY χαράζει ένα καινούριο δρόμο στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς. Με δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν από την εξειδικευμένη επαγγελματική εκπαίδευση στον κλάδο της ομορφιάς μέσα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης1 EVABEAUTY Studies (Καλλιθέα, Πειραιά) μέχρι την αποκλειστική αντιπροσώπευση φημισμένων οίκων του εξωτερικού όπως η ORLY, η Nouveau Contour (η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993, και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που παρέχει μηχανήματα και εξοπλισμό Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ευρώπη), η EVABEAUTY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σους σε όλους εκείνους που αναζητούν την ομορφιά. 







{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...