Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, όμως είναι βέβαιο ότι δεν είναι ακατόρθωτο.

ΚΡΙΟΣ: Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες και ένας νέος άνεμος που θα πνέει γύρω σας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφισταμένους σας θα σας κουράσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, όμως είναι βέβαιο ότι δεν είναι ακατόρθωτο. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και μην κόψετε κάθε είδους συναναστροφής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας απ’ ό,τι τους προηγούμενους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Επιβάλλεται να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε την τάση νωχελικότητας που σας πιάνει, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε θετικά αυτά που σας προσφέρει η μέρα σε επαγγελματικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να κινηθείτε και στα δύσκολα. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο που έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι’ αυτό μην αμφιταλαντεύεστε αλλά δραστηριοποιηθείτε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον δυναμισμό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε αρκετά ευρηματικοί και ευέλικτοι και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα θετικά και να μειώσετε τα αρνητικά στοιχεία. Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική προκειμένου να μη βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και στον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τις παρορμήσεις σας, γιατί το κέρδος θα έρθει έπειτα από κούραση και μπέρδεμα. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πώς θα κινηθείτε σε ό,τι έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πάτε για σοβαρή ανάκαμψη γενικώς. Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, αλλά τώρα απαιτούνται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καθυστέρηση ή μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας γιατί έχετε καλές προοπτικές να τους πετύχετε. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...